CRISTINA CAMILLERI
18/08/2021Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton
Una recepta original que canvia les algues nori del sushi per col, i el peix cru, per ànec. El plat s'acompanya d'una salsa feta amb raïm, vi dolç i brou de vedella.
En aquesta recepta la carn també s'acompanya de salsa de raïm; concretament, de raïm, porto, mantega i Maizena.
Peus de porc amb fetge d'ànec
En aquest plat el raïm funciona com a guarnició en un plat que fusiona dos tipus de carn que combinen a la perfecció pel que fa a sabor i textura.
Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons
Aquesta recepta utilitza el raïm com a ingredient de l’escabetx, que també inclou aigua, oli, vinagre, llorer, all, escarola, pastanaga, porro, tomàquet i pinyons.
Guatlles farcides Becky Lawton
En aquesta recepta el raïm s'utilitza per fer el farciment. A dins de les guatlles haureu d'introduir-hi poma, tòfona picada, prunes i raïm.
Bacallà, raïm, panses i nous
Molts plats de peix també inclouen el raïm entre els seus ingredients. En aquesta recepta de bacallà s'utilitza com a guarnició una vegada cuinat el peix.
Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm
Una recepta que combina el peix fregit amb un dels protagonistes de la cuina catalana: el pa amb tomàquet. El raïm és l'encarregat de donar un toc dolç a una proposta senzilla i saborosa.
Amanida de sardines de la costa amb raïm
Les sardines i el raïm formen un contrast dolç i salat molt interessant en aquesta amanida mar i muntanya.
Arengada amb raïm i mascarpone
Si el raïm combina bé amb les sardines, també ha de combinar bé amb l’arengada. Us proposem farcir-les amb mascarpone i làmines de raïm moscatell pelat. Boníssim!
Mongetes del ganxet amb infusió d'arengada
Aquesta és una recepta una mica més elaborada que uneix les mongetes i els talls de verat gràcies a la infusió d’arengada. El raïm torna a ser, un cop més, la guarnició i el matís dolç del plat.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: