CUINA.CAT
11/12/2020És època de taronges i no sabeu com cuinar-les? N'heu comprat per damunt de les vostres possibilitats i ja no sabeu què fer-ne? Seguiu llegint!
Llenguado amb taronja
La taronja és el sabor predominant d'aquest llenguado recobert de licor i de tres sucs d'aquesta fruita plena de vitamina C! El contrast del sabor cítric i mariner us sorprendrà.
Bacallà amb taronja
En posar les taronges al forn, el bacallà s'impregnarà del sabor cítric d'aquesta fruita i obtindreu un plat ple de contrastos. Una combinació sorprenent!
Morro de bacallà amb taronja
Aquest plat és completíssim, senzill i ple de nutrients. A més, és una idea genial per incorporar la fruita en un plat principal a base de peix. La taronja hi queda molt bé, ja que trenca amb la untuositat del bacallà i aporta matisos a la recepta.
Escabetx de molls amb taronja i tàperes
Aquest escabetx de molls amb taronja i tàperes és una recepta més elaborada, però no per això heu de desistir de fer-la. El resultat final és un plat ple d'aromes provinents de les tàperes, la taronja i l'escabetx. Poseu-vos el davantal, perquè avui toca cuinar!
Amanida de llagostins i taronja
Aquesta amanida, a més de ser deliciosa, és molt nutritiva. Els llagostins són una excel·lent font de proteïna baixa en greixos, i la taronja va molt bé per cobrir les necessitats diàries de vitamina C. Amb aquesta recepta us alimentareu de manera saludable i bona!
Teules amb terrina de fetge gras d'ànec amb melmelada de taronja
Aquest entrant és molt senzill i farà lluir la vostra taula en cas que tingueu convidats. Només cal untar els teules d'ametlla amb la melmelada de taronja i posar-hi al damunt un tall de terrina de fetge gras d’ànec. Per fer-ho més bonic, podeu empolsar el plat amb cristalls de sal.
Ànec amb taronja
Combinar cítrics amb carn guisada i rostits sempre és una bona idea, ja que l'acidesa de la fruita facilita la digestió de preparacions més pesades. En aquest cas, preparareu un ànec amb taronja en què mesclareu el brou de les taronges bullides amb les verdures del rostit. D'això només en pot sortir una salsa aromatitzada boníssima!
Garrí ibèric amb mango i taronja
Aquest és un plat de contrastos: és cruixent, tendre, salat i dolç. No es tracta precisament d'una recepta per a principiants, però si ja teniu certa destresa a la cuina i seguiu els passos de la recepta, de segur que us sortirà bé. Només fa falta temps! Trobareu la fruita protagonista del receptari incorporada en la lasanya de mango i taronja.
Magret d'ànec filetejat
No totes les amanides són avorrides, i amb aquesta versió tèbia de magret d'ànec amb taronja confitada ho podreu comprovar. Només tardareu 15 minuts en preparar-la i gaudireu del bon menjar. Us animeu a cuinar-la?
'Wrap' de pollastre amb safrà i amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja Food Photos / Cristina Rivarola
Els wraps són uns rotlles en què es farceix amb diferents carns, peixos i verdures unes tortillas de blat de moro. Aquesta versió que us proposem amb pollastre, safrà, amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja és ideal per emportar-se-la, ja que un cop enrotllat aguantarà bé tot el dia.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: