Piadina a la catalana Enrique Marco
El romesco dona el toc català a un plat d'origen italià que podeu fer amb les últimes albergínies de la temporada.
Xips de col Becky Lawton
Aquesta recepta proposa una manera diferent de menjar la col i desmenteix la màxima (feta tòpic) que la verdura i els plats vegetarians són avorrits.
Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'
La combinació de pera, poma i formatge Gruyère amanida amb llimona, farigola i mel és sorprenent. Si no us ho creieu, prepareu els motlles, enforneu-ho i tasteu-ho.
'Piadina romagna'
Una llesca senzilla, fàcil de fer i 100% mediterrània.
Cassoleta de bolets Becky Lawton
Una recepta ràpida i senzilla per inaugurar la temporada de bolets.
Papillota amb samfaina i cuscús Becky Lawton
Un plat d'inspiració àrab que barreja albergínies, tomàquets, pebrots i ceba sobre el cuscús i ho empolsa amb una mica de paprika, sal, pebre i un fil d'oli.
Pastís d'espinacs Becky Lawton
Aquests espinacs estan barrejats amb pastanaga, pinyons, pomes i alvocat i amanits amb una vinagreta d'oli d'oliva, suc de llimona i remolatxa.
Pastissets de blat de moro i porros Becky Lawton
Una mozzarella empolsada amb sal i pebre afegeix cremositat a la barreja de porros i blat de moro.
Cruixent d'espècies Ada Parellada
Ada Parellada, autora del plat, en diu "cruixent d'espècies", perquè la de fil·lo és una d'aquelles pastes que fan "crec-crec" i perquè la seva està farcida amb comí i farigola en pols, curri, espècies i parmesà ratllat. Boníssim!
Moniato rostit amb bròquil Becky Lawton
El bròquil serveix de farcit i guarniment del moniato, un dels productes tardorencs per excel·lència.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: