CUINA.CAT
06/03/2020Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima Becky Lawton
Si voleu menjar peix i verdures de temporada, aquest és el vostre plat ideal! A més del verat, la recepta inclou all tendre i carxofa, dues de les verdures del mes de març. Es pot substituir la llima per la llimona per tal de mantenir aquest toc cítric que queda tan bé en els plats de peix.
Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco
Al març creixen els primers espàrrecs, que obren les portes a moltes receptes! Les hortalisses necessàries per fer romesco encara duren, de manera que podeu fer aquest plat que combina la novetat dels espàrrecs amb el romesco, que encara n'és època i queda boníssim amb les verdures.
Pop amb carbassa i cansalada del coll
S'han d'aprofitar les hortalisses fortes que duren tot l'hivern! Un exemple és la carbassa, que encara al març surt amb força als camps. Per tal d'allunyar-vos de la típica crema de verdures, us suggerim preparar aquesta recepta per gaudir de la hortalissa de manera original.
Tonyina, bleda, rave i iogurt
Les bledes sempre s'han vist com a personatge secundari, però si es posen al plat amb tonyina i iogurt, com en la recepta que us suggerim, tothom en gaudirà! Menjeu una de les hortalisses més beneficioses d'aquesta temporada amb aquest plat.
Espàrrecs gratinats amb pernil cuit Becky Lawton
Si als més petits de la família els costa menjar hortalisses, no us haureu de preocupar amb aquesta recepta. És molt senzilla de fer i agradarà fins i tot als paladars més fins! D'aquesta manera, tothom menjarà espàrrecs amb ganes.
Cansalada setinada amb calçots i calamars
Arribem a la meitat de la temporada dels calçots i les calçotades! Però us proposem fer aquesta hortalissa de manera diferent, amb cansalada i calamars, ja que es tracta d'un aliment molt versàtil més enllà de les simples calçotades. Proveu de fer aquest plat!
Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro
El porro és un d'aquests ingredients que s'utilitza molt, però mai com a hortalissa principal. En aquest cas, podeu provar de fer el cruixent de porro, que combina de meravella amb el bacallà i la crema d'allioli. Doneu una oportunitat a aquesta hortalissa!
Serp de maduixa Gemma Clofent
Ara que comença l'època d'aquesta fruita tan deliciosa, per què no començar amb un plat ben original? Us suggerim preparar aquesta serp de maduixa, que, a més de dolça i bona, també és divertida i agradarà a tothom. Sorpreneu als comensals amb aquestes postres!
Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton
Amb fruites de temporada i de proximitat es pot viatjar a altres països. Aquests macarons de mandarina artesans us faran viatjar a França o Itàlia perquè són boníssims i són unes postres originals per acabar un àpat. Mamma mia!
Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt
Si la llimona i la maduixa ja són dues fruites ideals per a les postres, no us podeu perdre la seva combinació amb el iogurt! Encara que siguin unes postres fredes, si algun dia de març surt el sol fort i el clima és més agradable, no dubteu a preparar aquesta recepta per fer un dia perfecte!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: