CUINA.CAT
12/12/2018Pastís de Nadal Becky Lawton
Aquest pastís és una obra d'art que fa venir ganes de tastar-lo només mirant-lo. Proveu-lo de fer i comproveu que el sabor està a l'altura del disseny!
Figures de massapà Gemma Clofent
El massapà és un dels clàssics que no pot faltar mai a les postres d'un dinar o sopar de Nadal. Hi ha qui els troba massa feixucs, i a d'altres els tornen bojos. Si sou d'aquests darrers, proveu aquesta recepta que us proposa la Gemma Clofent; a més, podeu fer volar la imaginació i fer-los de les figures que més us agradin!
Canelons de mel i mató Gemma Clofent
En un àpat nadalenc tothom espera com a primer plat uns canelons. Però voleu innovar i trencar amb les previsions? Doncs prepareu canelons, però per postres. Aquests són dolços i de mel i mató, una combinació tradicional que no falla mai!
Neules farcides de 'mousse' de torró Gemma Clofent
Per Nadal sempre cuinem en excés i després no sabem què fer amb el que sobra. Doncs igual que aprofiteu les restes de la carn d'olla per fer canelons, aquestes neules estan farcides de les restes dels torrons. Ja ho sabeu, no llenceu mai res i reinventeu els plats!
Torró de Nadal Becky Lawton
Aquest torró té fins a quatre capes, i totes elles es fonen a la boca: de cafè, xocolata blanca, xocolata negra i de taronja. La combinació és exquisida, i si teniu cura del muntatge us sortirà un torró artesà deliciós!
Braç de gitano de torró
Per Nadal acostumem a ser molts a taula, i per això un braç de gitano és una bona idea per servir com a postres, ja que dona molt de si i ningú es quedarà sense. A més, podeu utilitzar el torró que més us agradi o combinar-ne de diferents!
Flam de torró de Xixona Gemma Clofent
Aquest flam nadalenc és vistós i molt fàcil de fer. Podeu fer-lo al microones en cinc minuts. Així que si ja heu passat hores als fogons cuinant els primers i els segons plats, estalvieu temps amb les postres i prepareu aquest flam!
Tiramisú de torró Gemma Clofent
Si alguna cosa tenen en comú els àpats nadelencs és que solen ser força copiosos. Per això aquest tiramisú de torró fi i delicat és ideal per acabar sense empatxos.
Polvorons de cafè
Aquests polvorons són de cafè, però el podeu substituir per qualsevol aroma, com la canyella. Així que si els adapteu al vostre gust ja no teniu excuses per fer-los! A més, si voleu anar per feina feu-los quadrats en lloc de rodons i estalvieu temps sense haver de pastar de nou les sobralles.
Pastís de torrons d'Agramunt
La dificultat d'aquest pastís és alta, però el resultat val la pena. Assaboriu cada mossegada perquè un cop al plat no voldreu que s'acabi!
Polvorons amb ametlles i dàtils
No cal que compreu més polvorons perquè a partir d'ara els podreu fer a casa amb aquesta recepta. Només té dos ingredients, dàtils i ametlla, així que més simple no pot ser. Per fer-los haureu de remullar les ametlles, triturar-les i barrejar-ho amb els dàtils. Tornareu a triturar i ja tindreu la massa llesta per fer la forma que vulgueu.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!