CUINA.CAT
05/02/2019Si el gener se us ha fet llarg, el febrer us passarà volant, no us despiteu, però, i mengeu d'allò més bé!
Braç d'espinacs, salmó i formatge
Si sou dels qui posen molta cura en una presentació, aquest és el vostre plat ideal. Amb una combinació tan senzilla com els espinacs amb el salmó, podeu aconseguir aquest plat que sembla elaborat però que en realitat és molt fàcil de fer. Perfecte com a entrant d'un gran sopar!
Espinacs amb panses, pinyons i mató Becky Lawton
Alguna vegada heu pensat que es podrien combinar els espinacs amb el mató? Doncs es pot, i amb aquesta recepta podreu sorprendre la família o els amics, o, fins i tot, si només voleu experimentar a la cuina i tastar aquest plat. I encara quedarà millor si feu la presentació que us proposem. Proveu-ho!
Garota
Us imaginàveu una recepta d'aquest tipus? I us atreviu a cuinar-la? Aquest caputxino serveix com a primer plat d'un sopar i us assegurem que es boníssim! Podeu aprofitar la originalitat d'aquest menjar per sorprendre els convidats i gaudir d'un àpat deliciós!
Conill amb salsa i puré de pastanaga Becky Lawton
El conill amb salsa és un plat boníssim! Aquesta recepta n'és una variant, ja que fa servir el puré de pastanaga com a guarnició i es pot fer opcionalment amb pollastre. És ideal com a plat principal, que pot agradar fins i tot als paladars més refinats!
Pastís de pastanaga i nous Becky Lawton
La pastanaga també es pot fer servir per preparar moltes postres! Aquí teniu un exemple de recepta dolça que fa ús de les pastanagues com a ingredient principal. tasteu aquest pastís, que us resultarà sorprenentment deliciós.
Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa
Si alguna cosa destaca, gastronòmicament parlant, al febrer, són les jornades gastronòmiques dedicades a les galeres i a les carxofes que se celebren arreu del territori. Per això, aquest risotto de galeres i carxofes és una manera fantàstica de gaudir de totes aquestes propostes sense sortir de casa. Pura essència de mar i muntanya en un arròs boníssim!
Minestra de xai
Amb aquesta recepta podrem ajuntar algunes de les millors hortalisses del febrer, com la coliflor, el bròquil i els primers pèsols de la temporada (que ja els esperàvem amb delit!) per preparar un plat únic boníssim, ja que incorporem la carn de xai, que combina molt bé amb totes aquestes verdures. Potser us caldrà una mica més d'estona per preparar-lo, però vaja, al cap i a la fi, estalviareu temps, perquè és un plat únic!
Pastís de carbassa Gemma Clofent
Unes postres boníssimes! Encara que la carbassa es faci servir per a plats salats, també es pot fer servir per a menjars dolços, com aquest pastís que us proposem. Amb aquesta recepta tindreu l'èxit assegurat, ja que s'allunya de les postres tradicionals i utilitza la verdura per donar-hi un aire més original.
Bunyols de carbassa
Si el pastís anterior no us suposava cap esforç, intenteu cuinar aquests bunyols! Són típics de València durant l'època de falles, però són tan bons que es poden fer en qualsevol moment de l'hivern! Si voleu gaudir-ne encara més, podeu servir-los amb xocolata.
Red Velvet Gemma Clofent
Si a aquestes altures encara us penseu que la remolatxa només serveix per fer amanides, potser ha arribat el moment de canviar el xip. I us proposem fer-ho amb aquesta recepta de postres de la Gemma Clofent, que ha versionat un pastís americà molt conegut com és el Red Velvet per incorporar-hi la remolatxa per donar-li el color vermell característic.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: