CUINA.CAT
11/04/2024Amb productes frescos i variats, un bon amaniment i una mica d’imaginació, podeu preparar amanides ben originals, combinant llegums, verdures, hortalisses, peix o carn. I, posats a ser originals, també ho podeu ser en la presentació. Què us sembla si les serviu a taula en pots de vidre? El truc està a fer capes que combinin colors i formes perquè tingui un aspecte ben vistós i desperti la gana dels comensals. I, si en sobra, sempre podeu tapar el pot i guardar-lo per al següent àpat o endur-vos-el fora de casa com si fos una carmanyola!
Amanida de macarrons i verdures de primavera Getty Images
Aquesta recepta combina la riquesa dels macarrons amb la varietat i els nutrients de les verdures de primavera, creant un plat saludable i deliciós per a tota la família. Sigui com a plat principal o com a acompanyament, aquesta amanida sorprendrà els teus sentits!
Amanida de quinoa vermella, blat de moro i salmó Getty Images
Aquesta deliciosa amanida de quinoa vermella, blat de moro i salmó combina ingredients nutritius i minerals per crear un plat equilibrat i saborós. Si busques una recepta fresca, saludable i plena de sabor, has arribat al lloc adequat!
Amanida de cigrons, cogombre, tomàquet i ceba Getty Images
Una amanida fresca i saludable, plena de colors i sabors mediterranis. En aquesta recepta, utilitzarem ingredients com els cigrons, el cogombre, el tomàquet i la ceba per aconseguir un plat nutritiu i deliciós.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: