CUINA.CAT
29/05/2019Galetes 'Speculoos'
Un dels dolços típics del nadal a Bèlgica, Holanda, Alemanya i el nord de França que s'ha guanyat la seva posició privilegiada pels seus motius nadalencs i, com és evident, pel seu sabor especiat. La barreja d'espècies, que és on recau la particularitat de les galetes, són la canyella, el gingebre, la nou moscada, el clau, el cardamom i el pebre negre.
Pa d'espècies
Un pa clàssic amb tocs dolços, gràcies a la mel, i matisos potents degut a la barreja d'espècies, que es poden combinar de desenes de maneres diferents. D'aquesta manera, es transforma en un pa que es pot acompanyar amb molts tipus de melmelades o patés, ja que així es potenciaran els sabors de les espècies.
Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut
En aquesta recepta no és necessària una barreja d'espècies variades, sinó que té una espècia protagonista: el pebre de Timut. El sabor picant del pebre suavitzat en forma d'escuma contrasta de manera sensacional amb la pinya dolça i caramel·litzada. Unes postres ideals per acabar un menú elegant de forma exitosa.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: