Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 postres refrescants sense forn

A l'estiu, amb les altes temperatures, se'ns fa difícil cuinar amb forn sense suar! Per això, us portem unes postres que, a més de preparar-se sense calor, us refrescaran!

CUINA.CAT

13/08/2019
01 Granissat de síndria amb maduixots

Granissat de síndria amb maduixots

Síndria amb granissat de porto

És la fruita amb més percentatge d'aigua del món, de manera que no hi ha cap ingredient més refrescant que la síndria! En aquesta recepta la combinem amb un granissat de porto que s'uneix de forma sensacional amb la dolçor de la fruita, i el resultat són unes postres delicioses. Lluiteu contra la calor insuportable amb aquest granissat ràpid i fàcil de preparar!

Llegiu la recepta completa

02 Flam d'orxata amb 'coulis' de mango

Flam d'orxata amb 'coulis' de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

No hi ha cap dubte que un got d'orxata entra de meravella a l'estiu. I si el feu en forma de flam amb un coulis de fruita? Doncs serà refrescant i encara més bo! Per una banda, haureu de bullir orxata, mascarpone i quallada per fer el flam, i, per l'altra, escalfar mango amb sucre per elaborar el coulis. No té cap secret!

Llegiu la recepta completa

03 Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Acabem amb un gaspatxo tot terreny, ja que tant pot ser un aperitiu per obrir la gana com unes postres refrescants. Només cal bullir l'hortalissa i tritutar-la juntament amb la fruita i el iogurt per aconseguir aquesta beguda tradicional, però reinventada amb un punt cítric i dolç que us assegurem que no deixa ningú indiferent!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: