CUINA.CAT
13/08/2019Granissat de síndria amb maduixots
És la fruita amb més percentatge d'aigua del món, de manera que no hi ha cap ingredient més refrescant que la síndria! En aquesta recepta la combinem amb un granissat de porto que s'uneix de forma sensacional amb la dolçor de la fruita, i el resultat són unes postres delicioses. Lluiteu contra la calor insuportable amb aquest granissat ràpid i fàcil de preparar!
Flam d'orxata amb 'coulis' de mango
No hi ha cap dubte que un got d'orxata entra de meravella a l'estiu. I si el feu en forma de flam amb un coulis de fruita? Doncs serà refrescant i encara més bo! Per una banda, haureu de bullir orxata, mascarpone i quallada per fer el flam, i, per l'altra, escalfar mango amb sucre per elaborar el coulis. No té cap secret!
Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec
Acabem amb un gaspatxo tot terreny, ja que tant pot ser un aperitiu per obrir la gana com unes postres refrescants. Només cal bullir l'hortalissa i tritutar-la juntament amb la fruita i el iogurt per aconseguir aquesta beguda tradicional, però reinventada amb un punt cítric i dolç que us assegurem que no deixa ningú indiferent!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: