PAU SAURI SORIANO
13/12/2021Tots coneixem el pastís de llimona i, fins i tot, n'hem tastat alguna de les moltes versions existents. Per tant, amb aquest recull no us presentem cap ingredient desconegut o cap combinació exòtica; simplement, volem animar-vos a explorar les possibilitats d'aquesta elaboració i presentar-vos més d'una manera de preparar-lo.
Pastís esponjós de llimona
Voleu fer un pastís ràpid, senzill i deliciós? No busqueu més. Amb aquest pa de pessic de llimona, podreu alegrar qualsevol festa o endolcir les postres dels vostres àpats. És molt útil, també, per quan necessiteu un llenç comestible per fer-hi decoracions de fondant, xocolata o altres ingredients ensucrats.
Pastís de llimona i mascarpone Gemma Clofent
Apugem una mica el nivell amb aquesta recepta en què tenen lloc diferents elaboracions; haureu de cuinar una galeta cruixent i un mascarpone amb gelatina. Parlem, doncs, d'unes postres més cremoses que el pa de pessic anterior i que, normalment, es consumeixen fredes.
Pastís de iogurt i llimona Gemma Clofent
Acabem amb una altra recepta de Gemma Clofent: pastís de iogurt i llimona. Perquè us en feu una idea, si seguiu les indicacions correctament, acabareu cuinant una espècie de flam de iogurt amb un toc de llimona. La textura serà semblant a l'elaboració d'abans, si bé el gust tindrà altres matisos.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: