Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes amb espàrrecs verds

Diferents, divertides i molt verdes

POL MARTÍN DE HARO

29/03/2022

L’espàrrec verd és una d’aquelles verdures de temporada que tendim a preparar en les mateixes elaboracions de sempre. Al CUINA, però, us oferim tres receptes originals i divertides per mostrar-vos diferents maneres de gaudir de l’espàrrec verd.

01 Sopa d'espàrrecs

Sopa d'espàrrecs

Sopa d'espàrrecs

Saludable i saborosa, aquesta sopa d’espàrrecs és un àpat diferent que potser no havíeu pensat a fer i que combina a la perfecció amb les cloïsses i l’ou. És imprescindible afegir una bona llesca de pa sota la sopa. Segur que us sorprèn... 

02 Risotto amb bolets i espàrrecs

Risotto amb bolets i espàrrecs Becky Lawton

Risotto amb bolets i espàrrecs

Un clàssic de la gastronomia italiana al qual afegirem una branca de farigola quan bulli l’arròs. Després hi incorporarem uns bons bolets i uns espàrrecs de temporada, i només li faltarà un toc de parmesà per gaudir-ne al 100%.

03 Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Una crema gurmet que es pot prendre tant freda com calenta i que ve coronada amb un ou escalfat (vigileu el temps de cocció!) i amb uns daus de pa torrat de pagès. Tot un plaer visual i gastronòmic.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: