POL MARTÍN DE HARO
29/03/2022L’espàrrec verd és una d’aquelles verdures de temporada que tendim a preparar en les mateixes elaboracions de sempre. Al CUINA, però, us oferim tres receptes originals i divertides per mostrar-vos diferents maneres de gaudir de l’espàrrec verd.
Sopa d'espàrrecs
Saludable i saborosa, aquesta sopa d’espàrrecs és un àpat diferent que potser no havíeu pensat a fer i que combina a la perfecció amb les cloïsses i l’ou. És imprescindible afegir una bona llesca de pa sota la sopa. Segur que us sorprèn...
Risotto amb bolets i espàrrecs Becky Lawton
Un clàssic de la gastronomia italiana al qual afegirem una branca de farigola quan bulli l’arròs. Després hi incorporarem uns bons bolets i uns espàrrecs de temporada, i només li faltarà un toc de parmesà per gaudir-ne al 100%.
Crema d'espàrrecs amb ou escalfat
Una crema gurmet que es pot prendre tant freda com calenta i que ve coronada amb un ou escalfat (vigileu el temps de cocció!) i amb uns daus de pa torrat de pagès. Tot un plaer visual i gastronòmic.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: