CUINA.CAT
12/11/2020La coliflor és una de les hortalisses de temporada. Present sempre en els mesos d'hivern, aquí trobaràs receptes diverses per cuinar-hi. Des de plats senzills i simples fins a d'altres que, sense gaire dificultat, podran enamorar a tots els comensals de la teva taula. Perquè la coliflor està de moda, és sana i cal cuinar-hi!
Crema de coliflor
De cremes, n'hi ha moltes, i la coliflor pot ser una gran verdura per fer-ne. Amb coliflor, una mica de ceba i ametlles, obtenim aquesta magnífica recepta ben fàcil de preparar i perfecta per a les nits fredes que ens visiten de novembre en endavant.
Coliflor amb greix de vedella i avellanes
Plat de coliflor fet a la graella amb greix de vedella, en lloc d'oli. Amb unes avellanes torrades i passades també per la paella que l'acompanyen. Una recepta fàcil i bona.
Cuscús a la minuta
El cuscús a la minuta, una recepta que en l'enllaç fins i tot podreu veure realitzada en vídeo, és una bona manera de barrejar la tradició nord-africana amb un remenat de verdures ‒entre les quals la coliflor, evidentment‒ ben típic de la dieta mediterrània.
Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya Pau Esculies
També podem fer servir la coliflor per acompanyar carns i peixos; en aquest cas, un bacallà confitat amb curri i albergínia, al qual sumarem aquest Parmentier de coliflor deliciós, a manera de puré de patata.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: