Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 plats picants

És igual si no sou gaire amants del picant, us assegurem que no us podreu resistir a aquestes receptes!

03/10/2019

El restaurador Richard Feriche, més conegut per la seva faceta de director d'art i fotògraf, afirma que "a un 50% de la població no li agrada el picant, però que a l'altra 50%, sí." En aquest receptari us presentem quatre plats ideats per ell i el xef Salva Gálvez, que per la seva varietat de picants de diferents intensitats animarà, fins i tot, el primer grup a cuinar-los.

 

 

01 Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Inspirada en la gastonomia àrab, aquesta és una amanida de verdures cuinades. L'ingredient principal és la pastanaga, que s'acompanya amb la ceba. El toc màgic el trobem en la combinació de diverses espècies per amanir-la, com el sucre de llustre, el gingebre mòlt, els xilis o el vinagre de vi blanc, que juntament amb el iogurt donen com a resultat un gust picant d'allò més interessant. 

Llegiu la recepta completa

02 Cebiche 'nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Cebiche 'nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Cebiche 'Nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Combinar el picant amb l'àcid és el joc al qual cal apuntar-se quan es prepara un cebiche. En aquesta proposta això s'aconseguix unint el 'jalapeño' vermell picat i la llima. El resultat és un gust tan característic que us traslladarà, de ben segur, al Perú.

Llegiu la recepta completa

03 'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

Menjar ràpid, de qualitat i amb el punt afegit que sigui picant és possible. Un entrepà de carn de porc, amb pa tou i acompanyat de la 'sriracha', una salsa oriental de xili fermentat, és la solució.

Llegiu la recepta completa

04 Filet de vedella, curri japonès i escuma de coco

Filet de vedella, curri japonès i escuma de coco

Galtes de vedella, curri japonès i escuma de coco

Les galtes de vedella es poden cuinar de mil i una maneres. Si voleu impressionar, feu la cocció en una bossa al buit juntament amb curri i mantega; a l'hora de servir-ho, acompanyeu la carn amb escuma de coco i gel de bergamota. Segur que aquest plat picant no deixa ningú indiferent!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: