CUINA.CAT
29/01/2019Suquet de bonítol amb dashi i patates
El suquet de bonítol amb dashi i patates que us proposem és una recepta que segueix els bases d'un suquet tradicional, però incoroporant ingredients com el dashi. El resultat final és un plat de cullera aromatitzat i saborós. Us animeu a fer-lo?
Estofat de cansalada viada i col
Aquesta recepta d'estofat de cansalada viada i col es basa en l'estofat tradicional, però Manel Guirado el versiona i l'orientalitza per aportar nous sabors i matisos al paladar. Viatgeu a Àsia des de la cuina i tasteu nous plats!
‘Ichiban dashi’
L'ichiban dashi és la base de qualsevol plat fet amb dashi, ja que és el brou que donarà gust i servirà per bullir, estofar, coure, etc. Només necessiteu tres ingredients: aigua mineral, alga kombu i katsuobushi, un preparat fet de tonyina o bonítol ratllat sec, fermentat i fumat. Podreu trobar-los fàcilment en botigues orientals. Doneu-li una oportunitat a aquest brou!
Fideus udon amb verdures i xiitake
El udon són uns fideus gruixuts fets de farina aigua i sal, molt populars al menjar japonès. En aquesta recepta els preparareu amb un brou de dashi, verdures i xiitake. Ideal per a aquells dies que fa fred i voleu menjar un plat calent i reconfortant!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: