CUINA.CAT
15/05/2020Esteu acostumats a menjar les galetes per postres o per berenar? També poden ser un fantàstic aperitiu! Avui us proposem algunes receptes per fer-les salades i menjar-ne a totes hores! Amb moderació, això sí.
Galetes cruixents de sèsam
El sèsam aporta el toc cruixent a aquestes galetes salades de formatge cremós. Tot i que si preferiu arrebossar-les amb pipes, llavors de lli o de rosella, queden igual de bé.
Galetes d’anxoves i olives Gemma Clofent
Aquestes galetes us recordaran al clàssic entrepà de pebrot, anxoves i olives. Per això us recomanem acompanyar-les d'un bon tomàquet tallat a daus i ben amanit amb oli i sal. Tota una delícia pel paladar!
Galetes salades de parmesà, nous i dàtils
El parmesà, les nous i els dàtils sempre s'han entès a la perfecció i converteixen aquestes galetes en un vici difícil de controlar. Així que procureu fer-ne de més perquè s'acabaran en un tres i no res!
Galetes sablé d’oliva negra i avellana Gemma Clofent
Deshidratar les olives és el què més feina us portarà d'aquesta recepta. Però de debò, el resultat val la pena. I molt!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: