CUINA.CAT
26/06/2019Tapa de truita amb seitons frescos d'Hondarribia
La truita i el pa sempre han anat de la mà, és un fet innegable. D'aquesta manera, sempre es pot afegir un tercer element a l'equació si preparem una truita de seitons i l'ajuntem amb el pa. Com passa amb moltes varietats de pintxos, aquesta és una recepta molt fàcil de fer que pot obrir qualsevol tipus de menú de forma simple però boníssima.
Pintxo de xistorra amb ou de guatlla
Els pintxos no sempre són barreges d'ingredients sobre d'una llesca de pa; a vegades, simplement és unir uns quants elements i punxar-los. Com és en aquest cas, una torre amb base de pa i tres pisos d'ou de guatlla, xistorra i patata fregida. Però no significa que es pugui fer en un tres i no res, ja que l'ou, la carn i la patata necessiten cuinar-se abans de presentar-se.
Pintxo de bacallà amb mussolina d'all
Barrejar ingredients amb la tècnica anomenada 'mussolina' és ideal per preparar pintxos com aquest que us portem. En aquest cas, es combina el sabor potent de l'all amb el bacallà, amagat sota la mussolina, que donarà una explosió de matisos al paladar.
Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina
Es poden disposar desenes de tipus d'amanides a sobre d'una llesqueta de pa, ja que es transformen en un petit aperitiu saludable i lleuger que agrada molt. En aquesta ocasió us indiquem com preparar una ensalada de cabdells amb tonyina, tot, com dicta la tradició basca, a sobre d'un trosset de pa. Un petit mos de sabors senzill, però clàssic.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: