CUINA.CAT
17/06/2019'Tacos' de guacamole Ada Parellada
Si es vol aconseguir un àpat 100% mexicà, és necessari que porti una de les salses més icòniques del país: el guacamole. Feta servir en 'nachos', 'fajitas', 'burritos' i, també, 'tacos'. A banda, s'acompanya la salsa amb tomàquets i làmines de formatge cremós, que no només omplen més la tortilla, sinó que també aporten textures diferents al conjunt del plat.
Tacos de llagosta
Ja que l'estiu és aquí, aprofitem el marisc com la llagosta, que està a la seva millor època i la fem servir en tot tipus de plats! En aquesta recepta s'amaneix la llagosta amb una salsa de xili 'de árbol', feta a base d'espècies i barreja d'altres salses. Tampoc hi falta l'alvocat tallat a llesques, típic de la gastronomia mexicana.
'Cochinita pibil' Becky Lawton
En aquest cas us indiquem com cuinar una de les preparacions més tradicionals de Mèxic, la 'cochinita pibil'. Elaborada amb espècies, 'achiote' (arxiota) i espatlla de porc, requereix una cocció de 5 hores al forn, amb un resultat excel·lent. Aquesta preparació és apta per farcir 'tacos', com aquesta recepta, o per presentar en una safata.
Tacos amb maduixots Anna Garcia Frigola
Com que els 'tacos' es tracten de tortillas de blat de moro, es poden farcir, fins i tot, de fruites i ingredients dolços, com aquesta recepta que us presentem aquí. Pot servir tant com a postres d'un menú o com a esmorzar o berenar, i també es pot canviar de perspectiva i preparar-lo amb altres tipus de fruites!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: