Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 maneres d'al·lucinar amb el lluç

Si us limiteu a cuinar-lo al forn, a la planxa o al microones, us esteu perdent un munt de possibilitats de gaudir d'aquest peix

05/06/2020

És un dels peixos blancs que més mengem, però, ja sigui per mandra, per falta de temps o per desconeixement, moltes vegades ens limitem a menjar-nos-el amb preparacions molt senzilles. Com que té la carn molt ferma, el lluç permet combinacions molt variades i divertides, i si no us ho creieu només heu de donar un cop d'ull a aquestes receptes.

01 Lluç amb anxoves

Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola

Lluç amb anxoves

No hi ha res millor que menjar un peix combinat amb un altre peix, oi? Aquest lluç amb anxoves es fa macerant el peix blanc en una barreja d'anxoves i mostassa. Després, els enfarinem i els fregim i queden amb un gust boníssim, us ho prometem!

Llegiu la recepta sencera

02 Lluç amb salsa de coco

Lluç amb salsa de coco Becky Lawton

Lluç amb salsa de coco

La cocció d'aquest lluç és molt senzilla, però el truc és a la salsa, que preparem amb llet de coco, llima, llimona i una mica de gingebre. També hi donem un punt picant i hi afegim porro i ceba. Pot ser que aquest estiu no pugueu visitar el Carib, però amb aquesta recepta hi podreu viatjar sense sortir de casa.

Llegiu la recepta sencera

03 Trinxat de cigrons

Trinxat de cigrons

Trinxat de cigrons amb peix

Reconeixem que el títol d'aquesta recepta us pot portar a error, ja que ni té col, ni patata ni cansalada, però del que es tracta és de reflectir el concepte: una deliciosa barreja de llegums i lluç amb nata i gorgonzola. N'hem dit trinxat, però també en podríem dir tartiflette o roti, jugant amb el concepte.

Llegiu la recepta sencera

04 Pebrots del piquillo farcits

Pebrots del piquillo farcits Becky Lawton

Pebrots del piquillo farcits

Els pebrots del piquillo desperten sentiments d'amor i odi a parts iguals: pel gust i perquè s'han convertit en omnipresents en alguns menús de dubtosa qualitat. Deixeu-vos de prejudicis i tasteu-los: els hem farcit amb lluç i hi afegim una salsa de formatge blau que us deixarà bocabadats.

Llegiu la recepta sencera

05 Lluç farcit de musclos

Lluç farcit de musclos

Lluç farcit de musclos

Qui us estimeu més, els musclos o el lluç? No cal que contesteu, perquè aquesta recepta és el somni dels enamorats del peix. Se us havia acudit mai farcir el lluç amb musclos? Doncs aquí us expliquem com podeu fer-ho. Reconeixem que us caldrà una mica de traça perquè us quedi bé del tot, però l'important és intentar-ho i, sobretot, gaudir-ne!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: