CUINA.CAT
08/01/2018Les garoines ja són bones només obertes per la part plana i crues. Però si voleu sorprendre o fer-les més especials, us deixem un recull de receptes més elaborades per treure el màxim partit a aquesta carn sucosa, tova i amb potència marinera!
Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó Becky Lawton
Aquest peix combina el sabor exòtic de l'alvocat amb el mariner de la salsa d'eriçó. Així que si us agraden els contrastos, no dubteu a preparar aquest dot. Us encantarà!
Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes
Els ous són tan versàtils que permeten fer tot tipus de receptes. Aquests estan farcits de garotes, una combinació que pocs seran capaços d'endenvinar. Si voleu sorprendre, aquest plat és el vostre!
Coulant de garoina i xips de patata violeta
Aquest coulant és senzill de fer i el resultat és vistós i original. Per elaborar-lo només cal que deixeu fer al forn i invertiu el temps en la creativitat dels xips de patata violeta! Són tota una obra d'art!
Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines
Les garoines tenen la major part del protagonisme en aquest gall de Sant Pere. S'incorporen en la base de blat tendre i coronen el gall en forma d'emulsió. Aquest gall rodejat de garoina tant per dalt com per baix us sorprendrà!
Garota
Per entrar en calor, aquest caputxino sense cafeïna és ideal per prendre en forma de brou calent. Si ho preferiu, també podeu afegir-hi pasta i fer-lo en forma de sopa. Vosaltres decidiu!
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Cuinar amb els productes de temporada sempre és la millor opció, i aquesta recepta n'incorpora dos: els calçots i les garotes. Ara és el moment de preparar-la!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: