CUINA.CAT
21/12/2020Nadal sol ser sinònim d'excessos. Potser intentem no passar-nos amb el torró però no sabem dir que no a un parell de canelons més o endur-nos un tàper de pollastre farcit. Per evitar-nos un gener light, aquí teniu unes quantes receptes tradicionals amb ingredients menys calòrics. Bon profit!
Llagosta al forn Becky Lawton
Aquestes llagostes fetes al forn no són gens calòriques i, a més, són senzilles de fer, ja que només haureu de tenir cura de treure-les a punt per evitar que es ressequin. Mentrestant, podeu preparar el primer plat i així optimitzeu el temps!
Canelons d'espinacs Becky Lawton
Si voleu reduir càlories, aquests canelons substitueixen la pasta per una massa feta d'espinacs, verda i amb molta fibra. A més, és ideal per preparar als més petits i ensenyar-los a menjar verdura d'una manera més original!
Per cert, si aquesta us ha agradat, també us agradaran aquests canelons de verdures.
Pollastre de Nadal al forn
El forn és una de les tècniques més saludables per cuinar els ingredients, ja que evita fregits i excessos d'oli innecessaris. A més, el pollastre és una de les carns blanques més pures i menys greixoses. Feu aquesta recepta com a segon plat per Nadal! Encara us ho esteu pensant?
Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans Becky Lawton
Combinar proteïnes animals, com la botifarra o els escamarlans, amb les proteïnes vegetals, com els pèsols, és una idea genial per a la bona absorció de nutrients. A més, aquesta recepta pot servir com a plat únic!
Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans
Aquesta sopa substitueix els galets blancs tradicionals pels d'espelta. Aquest cereal, comparat amb el blat normal, té un percentatge major de fibra, vitamines i minerals i és més saludable per al nostre organisme.
Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres
Per Nadal no tot han de ser rostits potens, també es pot optar per fer plats lleugers però igualment deliciosos, com aquest pit de pollastre confitat amb mango i olives negres. Per fer-lo haureu de confitar la carn al forn, batre el mango per fer-ne puré i barrejar polpa d'olives amb l'oli del confitat. El resultat serà un plat tendre amb sabors mediterranis i tropicals.
Escudella de mill
De mill i cigrons en comptes de galets i amb mandonguilles de pollastre en comptes de pilota.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!