CUINA.CAT
27/02/2019Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses Becky Lawton
La trena és un plat molt típic per acabar un menú, ja que es poden fer moltes combinacions. Si voleu experimentar en aquest camp, i us agraden els reptes culinaris, us recomanem que cuineu aquestes postres. A més, podeu fer croissants amb la massa que us sobri.
muffins poma 3 Gemma Clofent
No es pot negar que els 'muffins' s'han convertit en un àpat molt popular! No són el mateix que les magdalenes, ja que aquestes són més esponjoses i lleugeres, mentre que els 'muffins' són espessos i compactes. En aquest cas, les postres amaguen daus de poma i notareu el gust de la canyella des de la primera mossegada!
'Ricoxoco' amb canyella
En aquest 'ricoxoco' es fa servir la canyella en pols i, d'una manera més inusual en la cuina, en infusió. El secret d'aquestes postres és que l'arrós s'impregna d'aigua infusionada de canyella i adquireix el sabor característic de l'espècia. A més, es decora amb canyella en pols, que sempre és un bon afegit a qualsevol postre! Per cert, que el nom d'aquestes postres, se l'ha inventat l'autora de la recepta, però és prou original, no trobeu?
Menjar blanc amb cruixent de canyella
La característica més important d'aquest plat és, precisament, el cruixent fet a base de canyella. Tan simple com posaruna estona al forn la pasta fil·lo i us quedarà un cruixent dolç i amb sabor a canyella. Aquest truc es pot fer servir en altres postres per donar més originalitat a l'àpat.
Strudel de poma
La canyella en pols a sobre d'un pastís és massa clàssic, per això des d'aquí us animem a innovar amb aquesta espècia! El 'crumble' de canyella és molt fàcil de fer, i combina de meravella amb unes postres exòtiques com aquest 'strudel'. Com en la recepta anterior, aprofiteu aquesta nova manera d'utilitzar la canyella i feu-la en altres postres!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: