CUINA.CAT
15/02/2018Una de les coses més meravelloses de la cuina és poder combinar ingredients que, d'entrada, poden semblar incompatibles. Es crea, així, una explosió de sabors que ens soprèn i que, fins i tot, pot arribar a triomfar. En aquesta categoria —i ja sabem que sobre gustos no hi ha res escrit— hi entra l''After Eight', una combinació de menta i xocolata que té tants defensors com detractors però que, en tot cas, el 19 de febrer celebra el seu dia i per això us oferim cinc receptes perquè en pugueu gaudir.
After Eight de xocolata i menta Becky Lawton
Stéphane Poussardin s'ha convertit en un dels referents de la cuina mol·lecular i en aquesta recepta ha creat una mena de desconstrucció de l'After Eight clàssic, al més pur estil de Ferran Adrià. L'elaboració requereix paciència i temps, però us podem assegurar que el resultat us encantarà!
Si per a vosaltres l'After Eight ha de tenir, tant sí com no, la forma tradicional, Pep Nogué ens n'explica una recepta que s'hi aproxima força. Prepareu-vos per embrutar una mica la cuina i per passar-vos-ho com si fóssiu nens treballant la xocolata!
'After eight' amb pèsols Becky Lawton
Si us pensàveu que l'After Eight només servia per a les postres, torneu-hi a pensar. Aquesta recepta us demostrarà que en podeu gaudir, també, amb pèsols. Té truc, perquè són pèsols confitats i, per tant, són dolços!
Mousse d'After Eight Gemma Clofent
El truc d'aquesta mousse que prepara la Gemma Clofent és que fa servir, directament, After Eight per preparar-la, en comptes de fer una barreja de xocolata i menta. D'aquesta manera, el gust és molt més autèntic!
After Eight de peres
Aquesta proposta de la Gemma Clofent acompanya el gust de la xocolata i la menta amb una fruita. En aquest cas, és la pera, i el color verd l'aconsegueix amb licor de menta. Animeu-vos a fer-la i veureu com us sorprèn!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: