CUINA.CAT
18/09/2019Búrgul verd
Us animem a preparar un plat fred i refrescant ara que hi ha més dies de calor. En aquesta recepta, el búrgul es condimenta amb diversos ingredients com la menta, alvocat, el pebrot verd, el vinagre de cava i la mostassa antiga. El búrgul es fa notar una mica pel sabor, pero, sobretot, per la seva textura característica. Abans, però, s'explica com s'ha d'hidratar per tal de poder gaudir de l'aliment al plat.
Xampinyons gegants farcits de búrgul Becky Lawton
Aquest és un bon exemple de que el búrgul es pot incloure als àpats del dia a dia o es poden fer plats innovadors i originals. Es tracta d'una recepta delicada, que s'ha de preparar amb molta cura per tal que quedi bé a la taula. Aquí, però, el búrgul és un dels ingredients principals i el seu sabor es combina de meravella amb el del xampinyó enfornat. Si buscàveu un plat totalment nou per servir, la vostra recerca ha acabat.
'Kebe' o mandonguilles de xai Becky Lawton
Mandonguilles de carn amb un estil molt oriental gràcies al búrgul. La seva elaboració és molt senzilla, ja que segueix les bases de preparació d'unes mandonguilles de tota la vida: es pica la carn i es barreja amb la resta d'ingredients abans de donar-li la forma rodona característica. Això sí, amb la participació del búrgul, el resultat final és una mica diferent de l'habitual, però molt encertat.
El búrgul és un dels ingredients principals del tabule clàssic a l'orient, de manera que és obligatori que incloguem una recepta d'aquest plat en el llistat. En aquest cas, però, us indiquem com el fem nosaltres, encara que es pot amanir de tot allò que us vingui de gust i formar la vostra pròpia recepta. El resultat final és un tabule no tan tradicional, però boníssim; tant, que us farà tornar a utilitzar el búrgul en altres plats.
Si abans us heu enamorat del tabule més clàssic, ara us animem a tastar diferents tipus d'amaniments, com en aquest cas. Us proposem realitzar una unió entre l'estil oriental i el caràcter mediterrani, ja que en aquesta recepta s'utilitza tant el búrgul com els musclos i l'escabetx. Perquè una de les coses més boniques de la cuina és poder combinar estils i gastronomies per descobrir plats tan deliciosos com aquest.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: