CUINA.CAT
02/09/2019Llenguado al vapor amb crema de pèsols Becky Lawton
Com tots els peixos, el llenguado queda de meravella amb verduretes en crema o a la planxa. En aquest cas, i per tal que aprofiteu la temporada de pèsols, us proposem preparar el peix amb crema de pèsols i altres hortalisses. Una fusió de sabors suaus que us faran repetir!
Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella Becky Lawton
A vegades mengem peix perquè coneixem els seus beneficis, però no en sabem cuinar-lo perquè ens agradi a tots. Si voleu mantenir el costum de menjar aquest aliment i, a banda, innovar a la cuina, podeu fer aquest llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la. Un àpat complet!
Llenguado amb gamba vermella
Si busqueu un plat que tingui moltes proteïnes, aquesta recepta és la vostra. El peix i les gambes són unes grans fonts de proteïnes, a més que els seus sabors combinen molt bé. És una recepta ràpida de fer, però que requereix una mica d'experiència a la cuina. Això sí, el resultat és immillorable.
La meunière es refereix a una tècnica freqüentment utilitzada per a peixos o una salsa que acompanya a aquest mateix aliment. Té origen a França, fins al punt que el llenguado a la meunière és un plat típic del país. En aquest cas us indiquem com preparar la salsa a la meunière, amb base de mantega, llima, porradell i un polsim de sal.
Llenguado amb taronja
La taronja és una fruita molt utilitzada a la cuina dels peixos pel seu sabor fort en contrast amb diversos tipus de peixos. Aquí us deixem una recepta de llenguado amb taronja a grills i licor de taronja, per tal de donar un toc cítric i deliciós al plat.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: