Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes brutals amb costelles de porc

Un plat que té vida més enllà de la barbacoa

24/02/2021

Les costelles de porc no només pertanyen a Texas: a casa nostra, tenim diverses opcions per a un àpat deliciós. A continuació us en proposem algunes.

01 Costelles de porc duroc confitades

Costelles de porc duroc confitades Becky Lawton

Costelles de porc duroc confitades

Acostumats a fregir les costelles, Carme Ruscalleda us ofereix una versió en què les costelles es confiten. Malgrat que tots dos processos es poden fer amb oli, la diferència rau en la temperatura i el temps. A més a més, perquè la carn sigui més gustosa, es pot preparar una salsa teriyaki, que us recomanem que serviu en un bol a part.

02 Costelles de porc caramel·litzades al forn i sake

Costelles de porc caramel·litzades al forn i sake

Costelles de porc caramel·litzades al forn i sake

Una recepta innovadora que us sorprendrà per l’ús del licor d’arròs més consumit al Japó, el sake. És una recepta salada, però la mel, els dàtils i les pomes li donaran un contrast lleugerament dolç que, igual que amb carns com el pollastre, amb les costelles de porc combinen a la perfecció.

03 Costelles de porc rostides amb vi blanc i llima

Costelles de porc rostides amb vi blanc i llima

Costelles de porc rostides amb vi blanc i llima

Refrescant, divertida i molt llardera, aquesta recepta us proposa rostir les costelles al forn amb pinzellades de quètxup. El protagonista, però, serà la salsa de julivert i llima, que aplicarem a les costelles després de la fornada.

04 Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Com amb el ‘pulled pork’ americà, aquí esmicolarem les costelles, que prèviament hauran estat fornejades amb salsa Perrins, vi blanc i soja. La carn barrejada amb el puré de moniato us farà plantejar-vos per què no l’heu preparat mai abans com una alternativa a la patata de sempre. Tot un descobriment.

05 Costelló de porc

Costelló de porc

Costelló de porc

Una opció diferent que us proposa fer el costelló a foc lent amb peres i una salsa derivada del seu propi suc amb una consistència de caramel. El porc quedarà tendre i la salsa li donarà un toc dolç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: