CUINA.CAT
20/01/2020Probablement gairebé cada dia mengeu un entrepà, ja sigui per esmorzar, per dinar o per sopar. Sabem que pot ser una recepta monòtona, però no per això ha de ser menys variada. Us proposem unes variants d'entrepans per trencar amb els clàssics de sempre. Bon profit!
Bagel de pastrami Maria Ángeles Torres
Els americans han substituït el clàssic sandvitx per la forma del bagel. I com tot producte que causa furor als Estats Units, ja ha arribat a casa nostra. Tasteu aquesta essència novaiorquesa que amenaça de substituir l'entrepà! Vosaltres quin preferiu?
New York Deli Pastrami Sandwich Maria Ángeles Torres
Aquest entrepà típic de Nova York és energètic i contundent. Per això us aconsellem que el prepareu els dies que us lleveu tard i ja no sabeu si esmorzar o dinar. És una opció ideal per fer un brunch a mig matí!
Entrepà de salmó i vegetals Becky Lawton
Tot i que aparentment un entrepà és una recepta ràpida i senzilla, aquest de salmó i vegetals us treurà una mica de temps. Però el seu sabor compensa el temps invertit preparant la massa, el farciment i la maionesa. És deliciós i val la pena que hi dediqueu uns quants minuts!
Minientrepà de brandada de bacallà Becky Lawton
Aquests entrepans són en miniatura i amb un de sol no en tindreu prou. Per això us proposem que els prepareu per complementar un bon aperitiu i anar picant!
Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats
Aquest entrepà té una base i un condiment del tot saludables, de manera que és ideal per als qui busqueu alternatives lleugeres i no voleu renunciar a l'entrepà de mig matí. A més, és senzill de fer i només cal que tritureu la crema i hi afegiu la tonyina. Si voleu guanyar temps, decanteu-vos per la de llauna!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: