Amb farina, ous, llet, oli i sal, els francesos de la bretanya van crear, segles enrere, una recepta que s'ha internacionalitzat i que s'ha convertit en una font d'inspiració per a molts cuiners d'arreu del món. Les creps es poden farcir amb fruita, amb salses de tota mena, amb carn, amb llegums... Les clàssiques són de xocolata i fruita, però avui us proposem donar una volta a la recepta i menjar creps originals que sorprendran tothom!
Crep de figa Gemma Clofent
De totes les fruites que s'acostumen a posar per acompanyar les creps, segurament la més original que podem trobar són les figues. No és habitual i hem d'aprofitar la temporada, però la Gemma Clofent ens explica amb tots els detalls com fer-ho!
Si no havíeu pensat mai de farcir una crep amb arròs, torneu a pensar-hi. En Pep Nogué ens proposa aquestes postres farcides amb unes altres postres i rebla el clau amb un toc aromàtic de te.
Crep de moca amb nata aromatitzada amb rom vell
Aquesta recepta no és apta per a infants, però els adults la gaudiran d'allò més! Benvingut Aligué proposa una massa de crep amb un toc de cafè i un farcit aromatitzat amb un licor fort. La combinació de sabors és fantàstica!
Pastís de poma en creps sorpresa Gemma Clofent
Us imagineu barrejar un pastís amb unes creps? Quin és el resultat? Un pastís-crep? Una crep-pastís? Digueu-ne com vulgueu, però no perdeu l'oportunitat de seguir els consells de la Gemma Clofent per preparar aquestes postres!
Crep de carbassa, alvocat i germinats Becky Lawton
Una crep plena de sorpreses: a la massa hi posem carbassa i, un cop enllestida, la passem pel deshidratador (o pel forn, a baixa temperatura), perquè quedi ben cruixent. Becky Lawton li dona el punt final amb una crema d'alvocat i germinats molt ben acompanyada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: