CUINA.CAT
15/02/2019Macarrons frescos amb salmó i xampinyons
Si no podeu trobar una excusa per menjar peix, intenteu fer aquesta recepta. Els peixos, en aquest cas el salmó, combinen molt bé amb la pasta, i us suggerim que hi afegiu hortalisses per tal d'incorporar més sabors al plat. Un àpat saludable i deliciós!
Us donem un altre exemple de pasta amb peix, en aquest cas, els macarrons amb bacallà. No és un plat simple com l'anterior, ja que aquest porta una boníssima maionesa de porradell que donarà un gust característic al plat. No obstant això, és una recepta molt ràpida i fàcil de fer.
Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada
A gairebé tothom li agraden els macarrons! Però és més difícil que als més petits de casa els agradin les verdures. Moltes vegades, els més petits tenen una aversió especial al bròquil, però si els poseu aquest plat a taula no podran resistir-s'hi! Aquesta recepta també es pot fer amb altres verdures. Proveu-ne de fer diferents combinacions!
Passem a un clàssic de tota la vida! Els macarrons amb xoriço són un menjar tradicional en moltes taules i no són gaire difícils de fer. El xoriço li dóna molt de sabor a la pasta, per això sempre ha estat un ingredient imprescindible, a la cuina. Si us ve de gust un plat "dels de sempre", no ho dubteu i prepareu aquests macarrons!
Pasta alla Norma Miquel Àngel Roque
L'última recepta que us proposem combina verdures, pasta, tomàquet, formatge i espècies. Més italià, impossible! Aquests macarrons són senzills de fer i agradaran a tota la família. Atreviu-vos amb un plat de la 'mamma Italia' i sorpreneu els comensals!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: