Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes de musclos ràpides i senzilles

N'hi diuen marisc 'low cost' i és cert, com també ho és que són tan gustosos i nutritius com altres menys 'low cost' com les gambes o llagostes

11/07/2019

Ja els apreciaven els romans, que n’eren uns grans consumidors i, pel que sembla, havien après a conservar-los, però no va ser fins l'any 1235 que es va posar en marxa el cultiu en muscleres. Abans de deixar-vos amb les receptes, un consell molt important: no els arrenqueu abans de la cocció, per mantenir-los intactes. Bon profit! 

01 Musclos amb crema

Musclos amb crema

Musclos amb crema

Un sofregit de ceba i mantega fet a foc lent al qual s'afegeixen els musclos un cop aquesta s'estova. Un plat de Becky Lawton que sorprèn per la seva senzillesa.

Llegiu la recepta completa

02 Musclos amb pesto

Musclos amb pesto Enrique Marco

Musclos amb pesto

Les fulles d'alfàbrega bullida són el toc que marca la diferència d'aquesta recepta de musclos de Xavier Matarrodona, xef del restaurant Cullera de Boix.

Llegiu la recepta completa

03

Musclos al vapor de cervesa

De segur que molts de vosaltres heu tastat uns musclos al vapor, però, molt probablement, no estaven regats amb cervesa i vermut blanc.

Llegiu la recepta completa

04 Musclos gratinats

Musclos gratinats

Musclos gratinats

Aquest plat el preparareu amb només quatre ingredients: musclos, mantega, all i julivert.

Llegiu la recepta completa

05 Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre llenties amanides

Ada Parellada ens recorda un consell que serveix per qualsevol recepta de musclos: si aquests no s’obren, millor rebutjar-los.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: