POL MARTÍN DE HARO
11/02/2021De xocolata, mango o llimona. Una bona mousse pot ser de molts ingredients, però sempre ha de ser lleugera, dolça i saborosa. A continuació us proposem cinc receptes que, a més de ser delicioses, renovaran la vostra concepció de les postres franceses incorporant plats de casa nostra com la crema catalana.
Mousse de iogurt, remolatxa, nabius i violeta Becky Lawton
Pensàveu que la remolatxa no fugiria del món de les amanides? Doncs, combinada amb uns nabius i un iogurt natural (i ecològic) de cabra, podeu aconseguir una mousse que no només és tot un goig, sinó que a més a més és apta per a celíacs. Si voleu enamorar els vostres comensals amb aquestes postres, preparar i afegir-hi un caramel en forma de cor pot ser la millor manera de finalitzar un àpat ben dolç (i romàntic).
'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina
La més demanada. Tot un clàssic de la rebosteria que podreu preparar en uns 20 minuts. Hi podeu afegir un toc especial amb una mica d'oli d'oliva i sal.
Mousse de crema cremada Gemma Clofent
Sí, ho has llegit bé. La combinació perfecta. Un clàssic català que, en aquesta ocasió, adquirirà una textura més esponjosa però no perdrà el seu sabor característic. Això sí, aquesta recepta és més laboriosa que les anteriors i li haureu de dedicar més temps (i paciència). Us garantim, però, que val la pena l'esforç que cal fer per obtenir aquesta mousse de crema catalana.
Mousse de poma i llimona Gemma Clofent
És la recepta tradicional de la mousse de llimona, amb una petita variació, la poma. Aquesta fruita li aportarà una textura diferent, a més d’una dolçor característica que contrastarà amb l’àcid d’un cítric com la llimona. Ara que s’acosta la primavera, pot ser un àpat ideal per servir fred en un dia assolellat. Preferiu la mousse de llimona de tota la vida? La trobareu aquí.
Mousse de mango i coco
És la més exòtica i tropical que podeu preparar. Però, també, la més complicada... Les dues fruites combinen a la perfecció en unes postres atrevides i dignes de 'MasterChef'. Es pot decorar al gust, però l’ideal és afegir uns trossos de mango i una mica de nata muntada per sobre la mousse.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: