CUINA.CAT
23/06/2020Els més puristes no hi estaran massa d'acord (o potser sí!) i la 'mamma' potser no avalaria aquestes receptes, però estan boníssimes!
Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit
El ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit és tot un plat de restaurant. Cuineu-lo un dissabte o diumenge, o entre setmana si teniu temps, i sorpreneu la família. No es podran creure que ho heu fet vosaltres! Ara ja no trobareu camagrocs, no n'és temporada, però els podreu aconseguir secs en botigues especialitzades.
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Encara que sembli una recepta complicada, no ho és gens. Paula Casanovas us ensenya a fer uns raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri que deixaran bocabadats tothom qui ho tasti. Això sí, el llistat d'ingredients és llarg, no oblideu revisar que els teniu tots abans de començar a cuinar.
Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic Becky Lawton
A primera vista, ningú diria que aquesta recepta és un plat de pasta! Els raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic són una combinació mai vista que podreu assaborir al màxim si els mengeu en una sola mossegada. D'aquesta manera sentireu una explosió de sabor. Feu-los amb productes de proximitat per un aportar un toc gurmet.
Pasta fresca amb salsa de romesco i verdures
Us agrada el romesco però no us agraden els calçots? O simplement sou uns malalts del romesco i el posaríeu a tot arreu? Aquí teniu una proposta per a vosaltres: pasta fresca amb salsa de romesco i verdures. Ja ho sabeu, presenteu-vos a la pròxima calçotada amb aquest plat i sorpreneu la resta de convidats. Segur que no s'ho esperen!
Pasta freda amb musclos Becky Lawton
Aquesta pasta freda amb musclos no està feta amb la pasta tradicional feta amb ou i farina. Tot i això, recorda molt a uns raviolis farcits, per això us la volem ensenyar. A més, és un plat diferent digne d'un dinar de cap de setmana. Alguns dels ingredients que necessitareu són: tàperes, mató, cogombre, raves, olives, alfàbrega, gelatina, musclos, pasta wonton i tomàquet confitat.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: