CUINA.CAT
27/02/2019Empanades de vedella
No hi ha res més argentí que unes empanades de vedella! Si voleu apropar-vos a aquesta cultura, cuineu aquesta recepta, que és fàcil de fer i queden boníssimes. El procés de farcir una empanada és sempre el mateix, així que si voleu canviar algun ingredient, cap problema.
Empanades de pernil cuit i formatge
Si busqueu fer les empanades més senzilles (i bones) que existeixen, feu aquestes de pernil cuit i formatge. Són de "tota la vida" i a tothom li agradarà com a primer àpat d'un bon dinar. Com que es tracta d'un sabor clàssic, podeu afegir altres ingredients, com el tomàquet, per donar-li un toc diferent.
Empanades 'Caprese' mediterrànies
Aquest tipus d'empanada és ideal per a persones amb dieta vegetariana i, a més, s'innova amb un sabor propi de les nostres terres. No requereix cap mena de cocció prèvia, de manera que es pot fer ràpidament per sortir del pas i tenir èxit.
Empanades de porc fumat amb 'chutney' de poma i cervesa doble malta
Busqueu un repte en el camp de les empanades? Farciu-les amb porc fumat amb chutney de poma! La combinació de salat i dolç, sumat amb el regust de la cervesa de doble malta, el fa un plat deliciós pel paladar. El temps que dedicareu a fer-les valdrà la pena!
'Pirozhki'
La popularitat de les empanades arriba fins als territoris més sorprenents! Un exemple són aquestes, farcides de carn, ou, bolets, patata i ceba, típiques de Rússia. Si n'esteu farts de les empanades argentines de sempre, porteu el paladar a l'altra punta del món amb aquestes empanades russes.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: