CUINA.CAT
12/01/2021Bones, lleugeres i funcionen molt bé com a primer plat! A més, són el millor per combatre el fred. Us animeu a cuinar-les? Us en proposem cinc de ben variades!
Sopa cremosa de primavera
Aquesta recepta 100% vegetariana té una textura cremosa que recorda a una crema però sense deixar de ser sopa. És ideal per menjar tèbia, així que heu de tenir en compte que l'haureu de deixar refredar uns quants minuts abans de tastar-la!
Sopa d'espàrrecs
Aquesta sopa verda no només és deliciosa, sinó que també és molt saludable per a l'organisme! Els espàrrecs destaquen per ser uns aliments diürètics que ajuden a la retenció de líquids, així que no dubteu a incorporar aquesta recepta a la vostra dieta.
Sopa de carquinyolis
Si us han sobrat carquinyolis aquest Nadal, ja teniu recepta per poder-los aprofitar. Ada Parellada, xef referent en cuina sostenible, us proposa fer una sopa amb aquest dolços per evitar tirar menjar a les escombraries. La dificultat és baixa, i és un plat apte per a vegetarians.
Yakisoba, sopa japonesa de fideus
Els yakisoba són unes tallarines de farina de blat molt típiques a la cuina oriental. Al Japó, precisament, són especialistes a cuinar-los, però no cal anar al país nipó per tastar-los perquè a partir d'ara els podreu cuinar a casa! La feina més enrevessada és trobar tots els ingredients, però si us és complicat substituïu el que us falti per opcions occidentals i no us hi capfiqueu!
Sopa de carxofa amb curri Anna Garcia Frigola
Només cal pronunciar seguides les tres paraules clau d'aquesta recepta per adonar-nos que és una preparació original i sorprenent: carxofes, curri i sopa. Cal afegir res més?
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: