A l'estiu no poden faltar mai, ja sigui en forma de beguda de fruita i gel que bevem per refrescar-nos, o en els tradicionals granissats de llimona o de taronja, o com a complement fresc d'un plat. Sigui com sigui, us quedareu ben freds amb aquestes sis propostes de granissats imprescindibles per a l'estiu. Mengeu-vos-els a cullerades i ompliu el paladar de plaer glaçat!
Granissat de maduixa Gemma Clofent
Un clàssic amb una fruita de temporada. Fàcil i ràpid de fer, manté tot el gust deliciós i el poder antioxidant de les maduixes.
Granissat de meló i menta Gemma Clofent
La combinació més refrescant i aromàtica, ideal per acabar els àpats lleugers de l'estiu. O per menjar en qualsevol moment del dia quan fa calor de valent!
Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans Becky Lawton
Un plat de temporada que combina la sopa més típica de l'estiu amb un granissat aromàtic i un crustaci habitual en els àpats més mariners.
Figues de moro / Thinkstock
Una proposta amb punxa, les de les figues de moro, que en aquest plat acompanyen una sopa freda de fruita seca. Un plat sorprenent.
Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc Becky Lawton
Una proposta exòtica. El vermell intens característic de l'hibisc –una planta de flor aromàtica– destaca i refreda el toc calent de la pinya passada per la planxa.
Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada
La macedònica tradicional, que normalment ve acompanyada de suc de taronja, es refresca amb un granissat d'aquesta fruita. Una proposta ideal per fer amb nens.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: