Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 granissats que us deixaran glaçats

Les propostes més refrescants per a l'estiu

03/08/2021

A l'estiu no poden faltar mai, ja sigui en forma de beguda de fruita i gel que bevem per refrescar-nos, o en els tradicionals granissats de llimona o de taronja, o com a complement fresc d'un plat. Sigui com sigui, us quedareu ben freds amb aquestes sis propostes de granissats imprescindibles per a l'estiu. Mengeu-vos-els a cullerades i ompliu el paladar de plaer glaçat!

01 Granissat de maduixa

Granissat de maduixa Gemma Clofent

Granissat de maduixa

Un clàssic amb una fruita de temporada. Fàcil i ràpid de fer, manté tot el gust deliciós i el poder antioxidant de les maduixes.

02 Granissat de meló i menta

Granissat de meló i menta Gemma Clofent

Granissat de meló i menta

La combinació més refrescant i aromàtica, ideal per acabar els àpats lleugers de l'estiu. O per menjar en qualsevol moment del dia quan fa calor de valent!

03 Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans

Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans Becky Lawton

Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans

Un plat de temporada que combina la sopa més típica de l'estiu amb un granissat aromàtic i un crustaci habitual en els àpats més mariners.

04 Figues de moro / Thinkstock

Figues de moro / Thinkstock

Crema freda d'ametlles i alls amb granissat de figues de moro

Una proposta amb punxa, les de les figues de moro, que en aquest plat acompanyen una sopa freda de fruita seca. Un plat sorprenent. 

05 Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc

Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc Becky Lawton

Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc

Una proposta exòtica. El vermell intens característic de l'hibisc –una planta de flor aromàtica– destaca i refreda el toc calent de la pinya passada per la planxa.

06 Macedònia de fruita amb granissat de taronja

Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruita amb granissat de taronja

La macedònica tradicional, que normalment ve acompanyada de suc de taronja, es refresca amb un granissat d'aquesta fruita. Una proposta ideal per fer amb nens.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: