CUINA.CAT
11/10/2022Quan convideu amics a casa us sorgeixen dubtes? Voleu causar bona impressió i, alhora, aconseguir que allò que prepareu sigui bo i estigui per llepar-se'n els dits? Preparar plats molt elaborats sovint és motiu d'èxit, però a vegades també fa mandra passar-se el dia a la cuina... Aquí teniu receptes sofisticades que deixaran bocabadats els vostres convidats i, el més important de tot, no us suposaran cap dificultat extra a l'hora de cuinar. Endavant!
Truita del bon temps Becky Lawton
Una truita és un dels plats més comuns en reunions familiars i amb amics. Què us sembla si, en comptes de fer-la de patates, elaboreu aquesta recepta amb verdures com l'albergínia o el pebrot, parmesà i anxoves i la serviu a taula? Ja veureu com triomfareu.
Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi
És molt típic en aquestes trobades amb amics posar plats més de picar, sobretot, en els entrants. Plats d'aperitiu que preneu mentre xerreu a taula. En aquest sentit, aquestes boles de formatge de cabra farcides de codonyat són ideals. Un plat espectacular, sofisticat, saborós i visualment impactant.
Cananes farcides
Més plats senzills de fer com aquestes cananes farcides de carn. Podeu comprar barreges ja fetes o preparar vosaltres mateixos la picada, ja sigui de vedella, de porc o de totes dues carns. Es tracta d'una recepta boníssima i que, acompanyada d'un sofregit o de qualsevol salsa, com un bon romesco, encara guanya més.
Sardines farcides
Sardines? Sí. Com ho llegiu. Són econòmiques, saludables i riques en omega 3. Farcides d'albergínia com apareix en aquesta recepta, però també de qualsevol altra verdura o hortalissa que se us acudeixi, esdevenen un plat especial i ben fàcil de fer. Qui s'hi anima?
Magret d'ànec amb salsa de tòfona
També podeu cuinar algun plat de carn, com, per exemple, un magret. Sempre queda bé, és fàcil de fer i el podeu acompanyar amb una gran diversitat de salses. En aquest cas parlem d'una salsa de tòfona, però també teniu la melmelada de gerds, per exemple.
Flam de coco d'Acapulco Becky Lawton
Un flam per postres? Doncs sí, però un flam diferent, igual de fàcil de fer i amb un toc fresc que, de ben segur, triomfarà.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: