CUINA.CAT
20/11/2017Magdalenes per combatre el confinament. Us proposem que les feu de xocolata, integrals, de remolatxa, d'espècies i mel, unes mini o un púding; quines preparareu primer? Bon profit!
Magdalenes 'double' xocolata Gemma Clofent
Els més xocolaters no us podreu resistir a aquestes magdalenes que porten doble ració de xocolata! El sabor del cacau és intens i molt potent i des d'aquí us suggerim compensar-lo amb una orxata ben fresca. Que vagi de gust!
Magdalenes integrals Gemma Clofent
El dolç i el menjar saludable no són incompatibles si incorporeu receptes com aquestes al vostre dia a dia. Proveu de substituir la farina normal per una d'integral i notareu com els petits canvis marquen la diferència. Aquestes magdalenes ho fan!
Magdalenes de remolatxa Gemma Clofent
El color vermell de la remolatxa no només aporta un atractiu visual a aquestes magdalenes, sinó que també els dona una humitat que farà que no us quedin mai seques. Us atreviu amb aquesta delícia esponjosa?
Magdalenes d'espècies i mel
Si us agraden els contrastos i els sabors més extremats, tasteu aquestes magdalenes i deixeu-vos sorprendre per aquesta mescla d'espècies tan original!
Magdalenes mini Gemma Clofent
La Gemma Clofent ens proposa unes magdalenes que són 'per anar picant'. Són tan menudes que amb una de sola no en tindreu prou. Així que l'únic problema serà no poder parar de menjar-ne!
Púding de magdalenes
Aquesta recepta és tan senzilla que no us farà falta ni forn, tan sols un microones i quinze minuts de dedicació. No requereix temps ni és complicat, així que no teniu excusa per preparar aquest deliciós púding!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: