CUINA.CAT
26/07/2021Cuixa de xai al forn amb menta i julivert i puré de patates amb mostassa i sàlvia Becky Lawton
La mostassa queda molt bé amb plats de carn, encara que en aquesta recepta es nota el sabor en el puré de patates. En altres paraules, l'acidesa de la mostassa queda una mica més dissimulada gràcies al puré, però no es perd el sabor característic d'aquesta espècia, de manera que es pot gaudir de la mostassa de manera diferent.
Bacallà amb mel i mostassa
Us proposem una fusió tradicional: la mostassa i la mel. La seva combinació s'utilitza en centenars de plats pel sabor característic que aporta als plats. Si mai l'heu tastada, us proposem cuinar la salsa amb bacallà com us indiquem en aquesta recepta. No us ho podeu perdre!
Filet amb ceba melosa
La mostassa combina de meravella amb altres ingredients com la ceba o diversos formatges! La seva versatilitat amb diferents aliments, amb un resultat més que notable, fa que es vulgui tastar en molts plats. En aquest cas, la combinació esmentada queda genial amb un bon filet o qualsevol tipus de carn.
Bacallà sobre tomàquet kumato, 'shiso' i vinagreta de mostassa dolça Pau Esculies
Aquí ens trobem una altra vegada amb la combinació de mel i mostassa, però emulsionada amb oli fins aconseguir una vinagreta d'ambdós sabors. Aquest resultat es pot utilitzar per amanir diversos plats, però us recomanem tastar-la amb aquest bacallà amb tomàquet kumato per veure la diferència de sabors una vegada amanit amb la vinagreta.
Filet de vedella amb salsa de mostassa
La salsa de mostassa que us proposem aquí es tracta de mostassa amb fons de carn reduïda i mantega, cosa que potencia el seu sabor i dona un nou regust a la vedella i les patates. Si us interessa practicar amb la mostassa, és indispensable que cuineu alguna vegada aquesta salsa!
Ulleres de mostassa i mel Gemma Clofent
Qui ha dit que la mostassa només serveix com a condiment per a plats salats? Gemma Clofent presenta una nova perspectiva molt diferent d'aquesta afirmació amb unes postres amb base de mel i mostassa. Aquesta és la tècnica definitiva per tal d'aprofitar del tot aquesta espècia!
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: