CUINA.CAT
02/09/2021Mossegades de coco Gemma Clofent
Un clàssic d'aquesta fruita! Les mossegades de coco són una de les postres més bàsiques per menjar coco ratllat, i queda genial amb la xocolata blanca. Si és la primera vegada que tracteu amb el coco a la cuina dolça, us proposem començar per aquí!
Flam d’arròs amb llet de coco Gemma Clofent
Aquí us donem un exemple per gaudir del coco en forma de llet (que no és el líquid que es troba dins de la closca, sinó que s'obté triturant la polpa de la fruita per fer-ne llet). En aquest cas, es combina amb una recepta tradicional però boníssima, l'arròs amb llet. D'aquesta fusió neixen unes postres d'arròs amb un regust molt potent de coco, tasteu-les!
Pastís de te matxa, coco i lemon curd Gemma Clofent
La popularitat del te matxa ha pujat com l'escuma els últims anys! Si a vosaltres us apasiona i voleu tastar-ne totes les combinacions possibles, us suggerim que prepareu aquest pastís amb te matxa i coco. Porteu a casa vostra una mica d'aire oriental amb aquestes postres!
Escuma de llet de coco amb salsa toffee i neu de poma Gemma Clofent
Farts de bombons i pastissos de coco? Llavors, atreviu-vos a fer aquesta escuma de llet de coco, combinada amb la dolçor de la salsa toffee i amb la decoració i sabor final de la neu de poma. És una manera molt original de menjar coco i tastar combinacions d'ingredients noves.
Braç de gitano de xocolata blanca i coco
El braç de gitano és un plat amb trajectòria històrica, i això significa que té milers de combinacions possibles, des de les més conegudes fins a les que només es fan a casa. Si us agraden aquestes postres i busqueu fer-les de manera diferent, us suggerim que les prepareu amb xocolata blanca i coco, una fusió insuperable!
Pastís de ricotta Gemma Clofent
Si busqueu fer unes postres ben dolces, un sabor amb què el coco encaixa perfectament, us suggerim que feu aquest pastís amb ricotta i almívar de llet. Malgrat que es tracta d'unes postres molt clàssiques, els ingredients que utilitza i, d'aquesta manera, el sabor que té, és quelcom nou per al paladar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: