CUINA.CAT
17/06/2019Pebrots del piquillo farcits Becky Lawton
Els pebrots del piquillo poden ser un element únic i constituir el primer plat d'un menú. Aquí us portem un exemple de pebrots farcits de lluç, encara que, com passa amb aquesta mena d'àpats, es poden farcir de tot el que es vulgui. D'altra banda, tot s'amaneix amb una salsa de mantega, formatge blau o similars i nata.
Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo
En la seva forma de salsa, els pebrots del piquillo poden guarnir i donar sabor a qualsevol tipus de plat! La seva preparació és molt simple, ja que consisteix a triturar els pebrots amb altres tipus de verdures, si es desitja, i corregir-ho de sal i pebre. D'aquesta manera, s'aconsegueix una salsa que, concretament en aquesta recepta, combina de manera sensacional amb el caneló de verdures.
La crema de pebrots del piquillo no es diferencia molt de l'exemple vist abans, però, depenent dels ingredients que es combinen, pot sortir un resultat molt diferent. En aquest cas, es trituren els pebrots amb patates, per tal d'aconseguir una mica més de consistència, i la crema acompanya un plat de tonyina. Ja sigui en forma de salsa o de crema, els pebrots del piquillo queden perfectes en molts tipus de plats.
Pebrots del piquillo
Un tipus de pa poc convencional però original i deliciós. D'una banda, s'elabora el pa de bonítol amb una barreja de ceba, all, peix, ous i pa ratllat, i, de l'altra, es prepara l'emulsió de pebrots que li aportarà més sabor al resultat final. Gràcies a la Thermomix, es poden fer pans d'aquesta mena, encara que també podeu preparar petites mandonguilles o hamburgueses amb la massa, i fregir-les en una paella.
Barqueta d'ous de guatlla, xoriç i pebrot del piquillo Becky Lawton
Els pebrots del piquillo també es fan servir molt en tapes com aquesta que us portem aquí. Ou de guatlla, xoriço i aquest ingredient sobre una típica barca de pa, un mos salat i boníssim per prendre com a aperitiu o per començar un menú. És una recepta tan fàcil de fer que es pot preparar en un moment d'urgència, o quan és necessari que li dediquem més temps a la preparació del segon plat. Tot i així, és deliciós.
Com a guarnició senzilla, els pebrots del piquillo també poden tenir un paper fonamental en un plat. Amb aquesta recepta us indiquem com preparar un acompanyament fàcil per a un filet de bou, ja que només s'han de fregir les patates i saltar els pebrots en una paella. Tot i la seva simplicitat, es tracta d'una guarnició que pot ajudar a sortir del pas en qualsevol moment, i tenir èxit a la taula.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: