CUINA.CAT
08/04/2025Us agrada combinar hortalisses amb pernil o carn? Voleu trencar la rutina d'amanides bàsiques i poc saboroses? Prepareu aquestes amanides que us proposem. Us sorprendran!
'Wrap' de pollaste amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja Food Photos / Cristina Rivarola
Comencem amb una amanida ràpida, senzilla i molt gustosa. La combinació de la quinoa amb la llet de coco, el pollastre saltat i el suc de llimona és excel·lent. Completeu-la amb uns trossets de mango i cogombre. Bon profit!
Amanida de xai a la grega amb pesto de menta AJJ Estudi
Aquesta recepta del David Caballero és una proposta ideal per als que us agrada el xai i voleu acompanyar-lo amb hortalisses i fruits secs. Mescleu la carn amb pebrot vermell escalivat, tomàquets cherry, ruca i feta. Acabeu l'amanida amb el pesto de menta. Boníssima!
Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla
Una amanida de tres parts perfecta per començar un bon dinar. Els peus de porc bullits són la base i per sobre afegiu ceba tendra, pernil i tomàquet. Acabeu-la amb uns quants brots tendres d'enciams. Que vagi de gust!
Amanida de ventresca de tonyina Becky Lawton
Unes fulles de ruca i unes quantes endívies (verdes o vermelles) amb ventresca de tonyina passada per la paella. Aconseguireu una amanida equilibrada i ben saborosa. No us oblideu d'acabar-la amb uns grans de pebre rosa i ratllar una mica de gingebre!
Amanida cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola
L'amanida Cèsar sempre és una opció molt temptadora. Combineu l'enciam amb daus de pa fregits, tomàquets cherry, formatge parmesà ratllat i els filets de pollastre. No us deixeu el més important, la salsa! Us quedarà un primer plat per llepar-se'n els dits!
Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats
Si esteu cansats de menjar sempre les mateixes amanides, no patiu. Aquí us en portem una d'allò més original i creativa! Amb pedrers i bolets confitats, que sempre en podeu trobar al mercat, es tracta d'un plat complet que pot servir com a acompanyant de carn o peix, o ser el primer plat d'un menú més diferent.
Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis
I per acabar, una amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis. Barregeu la ruca amb l'escarola, el creixen, la xirivia, l'endívia i l'enciam vermell. Recepta ràpida i molt saludable!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: