CUINA.CAT
09/10/2018Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla Becky Lawton
Quan arriba al tardor, sempre ve de gust una crema de verdures calenta per recuperar la temperatura. Per fer aquesta, cal desglaçar amb rom la carbassa cuita al forn i posar-hi vainilla. El resultat? Una crema dolça i aromatitzada apta per a tots els paladars, fins i tot per als vegans i els vegetarians.
Crema de carbassa i poma
La poma és una fruita ideal per afegir a cremes de verdures, ja que cuinada és cremosa i potencia la seva dolçor. Miquel Àngel Roque no dubta de les possibilitats de combinar aquest fruit amb la carbassa i us proposa una recepta de productes de temporada. A més, opta per condimentar-la amb cúrcuma i nou moscada per afegir-hi un toc asiàtic.
Crema de carbassa amb pipes i crispetes
Us agrada més el gust salat d'unes crispetes al cinema o el dolç d'unes pipes garapinyades en una fira? Doncs aquí teniu la recepta definitiva per a la vostra indecisió! Feu un cop d'ull a aquesta recepta d'Ada Parellada. Segur que els més petits de la casa se sorprenen!
Crema de carbassa amb vieires
El cap de setmana és un moment magnífic per tastar noves elaboracions, tothom té més temps per experimentar amb nous productes. Si teniu alguna reunió familiar o un sopar amb amics i voleu quedar com uns grans cuiners, atreviu-vos a fer aquesta crema de carbassa amb vieires. Aquest mol·lusc típic de Galícia és deliciós i donarà un toc elegant als vostres plats.
Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles
Jordi Vilà ens proposa en aquest plat una recepta d'aprofitament, ja que no llença a les escombraries les pipes de la carbassa, sinó que les afegeix pel damunt la crema com a cruixent. A més, hi afegeix navalles, una excel·lent font de proteïnes saludables: són baixes en greixos i calories.
Crema de carbassa ecològica amb comí Becky Lawton
El comí és una espècia amb una aroma particular i és especialment recomanable per a les digestions lentes, ja que redueix la producció de gasos en l'organisme i ajuda a la flora intestinal. Feu aquesta crema emulsionada com a entrant, si el menú que ve a continuació conté plats forts com guisats o pasta amb salses denses.
Crema de carbassa i portobel·lo
El portobel·lo és un bolet de la família del xampinyó, molt nutritiu i baix en calories. Per aquest motiu, aquesta crema de carbassa és una opció perfecta per a tots aquells que segueixen una dieta saludable i equilibrada. És una recepta que es fa en menys de 30 minuts i necessita molt pocs ingredients. Animeu-vos a cuinar-la!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: