CUINA.CAT
27/05/2020Voleu preparar alguna recepta dolça amb albercocs? Aprofiteu que aquesta fruita entra a la seva temporada preferida i que ens ajuda a protegir-nos de l'agressió del sol i a reforçar el sistema immunitari. Us proposem postres ben diferents...algunes us potaran ben poc temps a la cuina!
Pa de pessic de cireres i albercocs Anna Garcia Frigola
Comencem amb un pa de pessic d'albercocs i una altra fruita estiuenca, la cirera. Talleu els albercocs a dauets i les cireres en dues parts i mescleu-ho amb la farina, els ous, el iogurt i la mel. Un cop estigui fornejat el pa de pessic, acabeu-lo amb una mica més de fruita. Que vagi de gust!
Gelat de iogurt de coco, melmelada i albercocs saltats
S'apropa la calor i també els gelats, que són temptadors a qualsevol moment del dia. Us proposem que en prepareu un de iogurt de coco, melmelada de cireres i albercocs saltats. Disfrutareu d'allò més!
Saltat d'albercocs amb pebre i cruixent de cafè
Els albercocs tenen un sabor molt suau, de manera que a vegades es poden potenciar amb altres ingredients. Això és el que fem aquí, saltem la fruita amb una barreja de caramel i pebre negre, cosa que aporta uns sabors molt interessants al conjunt final. També us indiquem com preparar un cruixent de cafè al qual podem donar la forma desitjada.
Cóc d'albercoc, panses i formatge blau Gemma Clofent
Un pastís per completar un bon dinar: cóc d'albercoc, panses i formatge blau. Una combinació poc vista? Potser. Unes postres bones? Boníssimes!
Sorbet ràpid d'albercoc Getty Images
Un batut ràpid, senzill i molt saludable. Barregeu els albercocs amb les llimones fins que quedi una crema ben espessa. Ja podeu servir el sorbet en copes. Quina dolçor!
Albercocs amb mel
I per acabar el receptari, albercocs bullits amb un un suc de taronja, mel, vainilla i vi dolç. Una combinació que donarà a la fruita un sabor magnífic. Nyam!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: