CUINA.CAT
05/03/2019Conill al minut amb olives Ada Parellada
Aquesta recepta us proposa cuinar el conill, encara que també podeu fer-la amb pollastre o gall dindi, de manera ràpida, sense complicacions. Només es deixa coure el conill a la paella amb diversos ingredients, en què destaquen les olives, que donen el seu regust característic a la carn.
Patates farcides de botifarra amb allioli Becky Lawton
Les patates farcides són un plat molt senzill i que sempre entren bé al final del dia; per altra banda, són fàcils de fer, sempre que no sigui molt difícil preparar el farcit. Per això us recomanem fer-les amb botifarra i allioli, una combinació de sabors perfecta amb la patata.
Lluç i rap a la planxa amb sofregit d'alls i cues de gamba
Un menjar ràpid no sempre vol dir un menjar poc saludable, i això ho demostrem amb aquesta recepta. Conté peix i gambes, grans fonts de proteïnes, i els alls com a verdura principal, els nutrients que necessita un sopar. En 20 minuts aconseguireu un plat que us atiparà.
Broqueta de bou saltat amb adob Becky Lawton
Les broquetes són un àpat molt fàcil de cuinar i presentar, de manera que és una opció ideal com a sopar ràpid. Per altra banda, si no disposeu de bou a la nevera, sempre el podeu substituir per carn de vedella, xai, porc o pollastre. Si, a més, voleu ser més creatius, canvieu el pebre vermell per curri!
Bis farcit amb salsa de formatge Enrique Marco
Tenir poc temps per cuinar no és excusa per no menjar peix! Aquest aliment és indispensable per al nostre organisme, ja que aporta omega-3 i és una font important de proteïnes. Per això, us recomanem cuinar aquesta recepta per tal de poder incloure peix a la dieta sense haber de complicar-se a la cuina.
Durum de pollastre amb verdures
A vegades és difícil pensar en un àpat bo, ràpid, saludable i que agradi fins i tot als petits poc amants de les verdures! No obstant això, els nens quedaran ben tips i satisfets amb aquest durum, que conté diferents verdures que donen sabor al pollastre.
Escalopa de foie gras d'ànec saltada amb salsa de cassís
Preparar un plat ràpid no significa fer el de sempre, es pot innovar a la cuina en pocs minuts! Un exemple d'això és aquesta escalopa de foie gras que us proposem, que utilitza la salsa de cassís per amanir-ho tot. Si voleu allunyar-vos de les receptes clàssiques que feu cada setmana, aquesta és la vostra!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!