CUINA.CAT
29/01/2019Pa de pessic de plàtan
El pa de pessic de plàtan que us ensenyem queda humit gràcies a la fruita, que fa que duri sense assecar-se uns quants dies. Encara que possiblement no passi d'una tarda ... perquè és deliciós! Els pinyons que van per sobre són opcionals, encara que, torrats, solen agradar bastant!
Gotet de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt
Als nostàlgics del Nadal de ben segur us agradarà aquesta recepta. La Gemma Clofent us ensenya com fer uns gotets de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt que són molt encertats en la combinació de gustos i textures. Seguiu els passos i triomfeu a casa!
Minicalzone
Les pizzes dolces són poc habituals, però no per això menys delicioses. Aquesta que us proposem es una calzone feta amb una massa de pizza finíssima que va farcida de plàtan i xocolata, un clàssic que té l’èxit assegurat. El resultat: cruixent per fora i cremosa per dins, amb el punt just de dolçor. Menjada tèbia és un berenar sensacional!
Gelat de plàtan Gemma Clofent
Els gelats fets com aquest de plàtan són fàcils i ràpids de preparar… i serveixen per aprofitar la fruita a punt de fer-se malbé. La millor qualitat d’aquesta recepta és que és molt fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita. Podeu substituir el sucre per edulcorant o dàtils per aconseguir un gelat 'light'.
Flam vegà de coco amb plàtan Gemma Clofent
Aquestes postres són un finíssim i deliciós flam de coco vegà amb plàtan i toffee. El flam s’ha adaptat al món vegà, substituint la llet de vaca per llet de coco i els ous, per agar-agar. El resultat parla per si sol: coco, plàtan i toffee. Èxit assegurat.
Espirals de pasta de full amb plàtan, ametlla i xocolata Gemma Clofent
Aquestes espirals de pasta de full ben senzilles, farcides de plàtan, ametlla i xocolata no fallen mai. El farcit no és molt exòtic, plàtan i la xocolata, que lliga molt bé i agrada a tothom. És una recepta que no exigeix gaire destresa a la cuina.
Flam de pa i plàtan amb crema de Xixona
Una recepta de reaprofitament: flam de pa i plàtan amb crema de Xixona. Si encara no heu acabat els torrons de Nadal, amb aquestes postres ho aconseguireu. Nosaltres us ensenyem a fer la crema de Xixona, però també podeu aprofitar altres torrons.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: