Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 postres delicioses amb carbassa

Feu servir aquest fruit en les vostres postres i venceu les pors de les tradicions d'aquesta època!

CUINA.CAT

19/11/2019

La carabassa no només s'utilitza per fer cabell d'àngel, a la rebosteria hi té molt a dir. Si no us ho creieu, us en deixem set receptes que ho proven.

01 Gelat de carbassa

Gelat de carbassa Gemma Clofent

Gelat de carbassa

La Gemma Clofent us proposa un gelat amb gust de tardor! La recepta és molt simple i només fan falta 2 ingredients. Sí, ho heu llegit bé, només 2: carbassa i llet condensada. Us aconsellem que tasteu aquestes postres, perquè tot i ser un gelat el gust de la carbassa hi és ben present!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de carbassa amb vainilla

Pastís de carbassa amb vainilla Becky Lawton

Pastís de carbassa amb vainilla

Només de veure la foto segur que us cau la bava... Els dolços enamoren tothom, des de petits fins a grans, i què millor que preparar un pastís pe animar-vos el dia? Tasteu aquest pastís de carbassa amb vainilla vegà i sigueu feliços per sempre més. La crema està feta amb carbassa i anacards, i la base, amb dàtils, cacau i nous.

Llegiu la recepta completa

03 Flam de carbassa

Flam de carbassa Gemma Clofent

Flam de carbassa

Els flams són una elaboració tradicional de la cuina catalana a base d'ous, llet i sucre. Hi ha infinitat de receptes disponibles a la xarxa, però nosaltres us en portem una de ben diferent! Incorporant la carbassa al flam obtindreu unes postres de temporada ben diferents! 

Llegiu la recepta completa

04 Crema cremada de carbassa

Crema cremada de carbassa

Crema catalana de carbassa

Unes altres postres típiques són la crema catalana, però de ben segur que no heu tastat massa versions que se surtin de la norma. Aquí tenim la vostra solució! Proveu de fer aquesta recepta, és facilíssima i el resultat us sorprendrà: obtindreu una crema finíssima, que recorda més a la crème brûlée francesa que no pas a la nostra crema catalana.

Llegiu la recepta completa

05 Galetes de carbassa, avellanes i xocolata

Galetes de carbassa, avellanes i xocolata Gemma Clofent

Galetes de carbassa, avellanes i xocolata

No us podreu resistir a aquestes galetes de carbassa, avellanes i xocolata sense sucre! Aprofitant la mateixa dolçor de la carbassa, aquestes postres o berenar resulten una menja exquisida apta per a diabètics i que alhora farà les delícies de tothom, tant si poden menjar sucre com si no. 

Llegiu la recepta completa

06 Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa

Els bunyols de carbassa són uns dolços tradicionals que es fan en època de falles a València. Encara que quedi molt per a aquesta festa, aprofiteu les carbasses de temporada i prepareu-ne un bon plat! El més difícil de tot és agafar la pràctica per donar la forma típica del bunyol amb el forat al mig, però amb pràctica —i un bol d'aigua per mullar-se els dits— segur que us queden molt bé!

Llegiu la recepta completa

07 Pastisset de carbassa amb pipes

Pastisset de carbassa amb pipes

Pastisset de carbassa amb pipes

Un pastisset sempre ve de gust, i encara més si està fet amb productes de temporada. Tasteu aquesta recepta llaminera apta per a tothom, ja que no conté gluten ni lactosa! De ben segur que en qualsevol botiga especialitzada podreu trobar farina d'ametlla i farina d'arròs integral per fer el pastisset de carbassa amb pipes.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: