CUINA.CAT
24/04/2019Prepareu aquest pastís d'origen francès que tradicionalment era salat i que actualment és del que vulgueu. No hi ha normes a l'hora de triar els ingredients i podeu fer-los com més us agradi!
Quiche de verdures i salmó
Prepareu aquestes quiches amb els més menuts de la casa. No són complicades de fer i gaudiran d'allò més enfarinant-se les mans. A més, els petits aprendran que menjar peix i verdures també pot ser divertit!
Quiche de patata, ceba i manxego Becky Lawton
Aquesta quiche us recordarà el sabor d'una truita de patates però damunt d'una pasta de full. Si us animeu, podeu preparar la massa vosaltres mateixos a casa, però si voleu anar per feina compreu-la feta. Sigui com sigui, us encantarà!
Creps d’espinacs, panses i pinyons
No en tindreu prou amb una sola quiche d'espinacs, per això aquesta recepta és perfecta per un aperitiu i per anar fent boca pels primers plats. Són suaus i molt vistosos!
Quiche de maduixes, menta i llavors de carbassa
Les quiches s'acostumen a preparar salades, però no deixen de ser una pasta de full i el que li dona sabor és tot allò que porta. Així que en podeu fer de dolces, salades, amargues o picants! Proveu de fer aquesta recepta per sorprendre amb unes postres de maduixa molt originals!
Quiche amb pernil cuit i formatge comté
Si sou dels qui no us compliqueu la vida i preferiu la pizza de pernil i formatge abans que qualsevol altra, aquestes quiches són les vostres. Sense gaires farciments i amb dos sabors principals per no distreure gaire al vostre paladar.
Quiche de calçots Miquel Àngel Roque
La temporada de calçots ja ha estat inaugurada, així que aprofiteu per assaborir-los i no només en calçotades remullant-hi salsa de romesco. Els podeu incorporar en una infinitat de receptes i aquesta quiche és una opció lleugera i delicada per a qualsevol dinar o sopar. Acompanyeu-la de verdures per guarnir el plat!
Llegiu la recepta completa
Quiche Becky Lawton
Aquesta recepta us dona les claus principals per fer una bona massa de quiche. Podeu fer-la amb el farciment que us proposem o bé personalitzar-ne una al vostre gust! Feu volar la imaginació i innoveu amb aquest pastís tradicionalment francès!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: