CUINA.CAT
29/10/2018Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt AJJ Estudi
Teniu ganes de viatjar al Marroc? Doncs prepareu aquestes broquetes de xai amb hummus de llenties i salsa de iogurt. Estan aromatitzades amb un munt d'ingredients: pebre vermell dolç, cúrcuma, gingebre, safrà, pebre negre, tahina, etc. Ompliu la boca de sabor!
Broquetes de fruita amb pernil ibèric
Aquestes broquetes són adequades tant per esmorzar com per berenar o com a aperitiu. A més, és una recepta fàcil, bona i molt nutritiva. El més important és que el pernil sigui de qualitat i les fruites, ben madures. Combinant el pernil amb les fruites que més us agraden obtindreu unes broquetes que es devoren amb una sola mossegada!
Broquetes de pollastre amb herbes Becky Lawton
En aquesta proposta, la broqueta és la mateixa branca del romaní. Només haureu de triar les més rígides i eliminar-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals. A banda dels ingredients proposats, podeu afegir verdures o fruita entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa!
Broquetes de porc a la graella Miquel Àngel Roque
Si prepareu aquesta recepta de broquetes de porc a la graella segur que voldreu repetir-la en més d'una ocasió. Són molt gustoses! Per donar un gust diferent a la carn de porc, Miquel Àngel Roque marina la carn durant dues hores amb ratlladura de llima, suc de llima, coriandre, bitxo, oli de sèsam, oli d'oliva i una mica de sal.
Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky
Les broquetes que us proposa la Paula Casanovas són ben senzilles de fer: només haureu de clavar la carn i verdura tallada en una broqueta i preparar una reducció de whisky i sucre. Per muntar el plat només cal afegir una mica de porradell picat i un xic de sal Maldon per sobre la carn... et voilà! Ja ho tindreu!
Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric
Aquesta recepta no és ben bé street food, sinó més aviat de forquilla i ganivet! Les broquetes de botifarra, botifarra blanca i botifarra negra es presenten sobre una base de Parmentier de patata i pernil ibèric. Així que prepareu els coberts per devorar aquesta deliciosa recepta!
Broquetes de cues de gamba i vegetals Becky Lawton
El peix i el marisc també es poden fer en broqueta, i si no us ho creieu tasteu aquestes broquetes de cues de gamba i vegetals. Per preparar-les haureu d'escaldar vegetals al gust, coure les cues de gamba a la paella i posar les broquetes al forn durant 2 minuts per donar-hi un cop de calor. Segur que us encantaran!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: