Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 receptes gurmet per cuinar a casa

Plats exquisits que heu de tastar!

CUINA.CAT

24/04/2020

Amb aquestes receptes podem fer que els plats més elaborats dels restaurants vinguin a casa nostra. Atreviu-vos a preparar-los!

01 Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

Teniu ganes d'anar a una bona pizzeria? Amb aquesta recepta us convertireu en pizzers autèntics! Atreviu-vos a preparar la massa i afegiu-hi espàrrecs verds silvestres, mozzarella de búfala, formatge de cabra i salsa de pesto pel damunt. Disfrutareu d'allò més!

Llegiu la recepta completa

02 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Sushi d'escalivada i aladroc

Us proposem que feu aquest sushi d'arròs thai d'escalivada i aladroc. Prepareu l'escalivada amb els pebrots, la ceba i l'albergínia. Utilitzeu les fulles de bleda per a la pell de sushi i no us oblideu de tenir a punt la vinagreta de wasabi i salsa de soja. A la recepta completa, podeu consultar totes les pautes per aconseguir un sushi excel·lent!

Llegiu la recepta completa

03 Vol-au-vent amb crema de carxofa i tête de moine

Vol-au-vent amb crema de carxofa i tête de moine Becky Lawton

Vol-au-vent amb crema de carxofa i tête de moine

El vol-au-vent és una recepta que fa goig a la taula. Us proposem que farciu la pasta amb una crema de carxofa, tofu i formatge. Decoreu el plat al vostre gust... boníssim!

Llegiu la recepta completa

04 Risotto de sobrassada

Risotto de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola

Risotto de sobrassada

Risotto de sobrassada. Un primer plat molt saborós! Prepareu un sofregit amb la ceba, la pastanaga i la sobrassada i incorporeu-hi l'arròs. Completeu el plat amb uns encenalls de parmesà i unes nous picades. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

05 'Arancini' amb 'ragú'

'Arancini' amb 'ragú'

'Arancini' amb 'ragù'

L'arancini és una especialitat de la cuina italiana: boles d'arròs fregides, farcides de ragú, formatge i pèsols. Us quedaran unes boles daurades molt autèntiques i amb una presentació d'allò més gurmet.

Llegiu la recepta completa

06 Tàrtar de salmó amb alvocat

Tàrtar de salmó amb alvocat

Tàrtar de salmó amb alvocat

El salmó és considerat un peix blau gurmet que té moltes possibilitats culinàries. En aquest cas, us proposem que prepareu un tàrtar i l'acompanyeu amb alvocat. Amaniu el tàrtar amb una vinagreta d'anxoves i vinagre de vi blanc. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

07 Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots

Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots Anna Garcia Frigola

Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots

I per acabar, unes postres que us sorprendran: pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots. Prepareu la base amb farina d'ametlla, llet de coco, ous i te matxa. Serviu el pastís amb el sorbet de maduixots. Deliciós!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: