CUINA.CAT
24/04/2020Amb aquestes receptes podem fer que els plats més elaborats dels restaurants vinguin a casa nostra. Atreviu-vos a preparar-los!
Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra
Teniu ganes d'anar a una bona pizzeria? Amb aquesta recepta us convertireu en pizzers autèntics! Atreviu-vos a preparar la massa i afegiu-hi espàrrecs verds silvestres, mozzarella de búfala, formatge de cabra i salsa de pesto pel damunt. Disfrutareu d'allò més!
Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton
Us proposem que feu aquest sushi d'arròs thai d'escalivada i aladroc. Prepareu l'escalivada amb els pebrots, la ceba i l'albergínia. Utilitzeu les fulles de bleda per a la pell de sushi i no us oblideu de tenir a punt la vinagreta de wasabi i salsa de soja. A la recepta completa, podeu consultar totes les pautes per aconseguir un sushi excel·lent!
Vol-au-vent amb crema de carxofa i tête de moine Becky Lawton
El vol-au-vent és una recepta que fa goig a la taula. Us proposem que farciu la pasta amb una crema de carxofa, tofu i formatge. Decoreu el plat al vostre gust... boníssim!
Risotto de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola
Risotto de sobrassada. Un primer plat molt saborós! Prepareu un sofregit amb la ceba, la pastanaga i la sobrassada i incorporeu-hi l'arròs. Completeu el plat amb uns encenalls de parmesà i unes nous picades. Que vagi de gust!
'Arancini' amb 'ragú'
L'arancini és una especialitat de la cuina italiana: boles d'arròs fregides, farcides de ragú, formatge i pèsols. Us quedaran unes boles daurades molt autèntiques i amb una presentació d'allò més gurmet.
Tàrtar de salmó amb alvocat
El salmó és considerat un peix blau gurmet que té moltes possibilitats culinàries. En aquest cas, us proposem que prepareu un tàrtar i l'acompanyeu amb alvocat. Amaniu el tàrtar amb una vinagreta d'anxoves i vinagre de vi blanc. Bon profit!
Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots Anna Garcia Frigola
I per acabar, unes postres que us sorprendran: pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots. Prepareu la base amb farina d'ametlla, llet de coco, ous i te matxa. Serviu el pastís amb el sorbet de maduixots. Deliciós!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: