CUINA.CAT
09/09/2019Truita de formatge de cabra i julivert Becky Lawton
A vegades el món culinari ens demana fer coses noves, innovadores i difícils. Però hi ha moments en els quals ens ve de gust quelcom senzill, per això comencem amb una recepta d'allò més simple però que ens pot salvar en més d'una ocasió. Només cal barrejar els ous batuts amb una mica de formatge de cabra i julivert per tal d'obtenir un àpat bo i ràpid. Si no us voleu complicar massa a la cuina, aquesta és la vostra recepta!
Truita de pa amb tomàquet
Potser heu menjat pa amb tomàquet de moltes maneres: en un pa de pagès, en una torradeta simple, amb tomàquet de penjar, o amb el que teníeu a la nevera... Però de ben segur que mai havíeu imaginat que es podia fer una truita d'aquest mateix àpat tan antic i nostrat! Es comença sucant el pa amb tomàquet, com es evident, i es barreja tot amb ous batuts. El resultat? Deliciós.
Truita de pernil i marisc
La combinació de gambes amb pernil mai falla, de manera que tampoc ens sorprèn que quedi tan bé en una truita. Com passa amb moltes receptes d'aquesta quallada d'ou, la seva elaboració és molt senzilla i només s'ha de barrejar ous amb la resta d'ingredients. Tot i així, si es troba en aquest rànquing és perquè el seu sabor ens ha captivat irremeiablement.
Truita de múrgoles Food Photos / Cristina Rivarola
No podia faltar una truita amb el bolet del temps! En aquest cas la fem amb múrgoles, un dels ingredients més característics de la tardor, però també preparem, a banda, uns rovellons com a acompanyament. D'aquesta manera, aconseguim una truita d'estació que aprofita els elements més bons de l'època. Tota una delícia tardorenca.
Truita enrotllada amb espinacs i salmó Ada Parellada
No cal que totes les truites que prepareu siguin rodones! És la forma més simple, sí, però també la més comuna, així que us proposem innovar una mica en la presentació d'aquest àpat i us portem una truita enrotllada. D'aquesta manera, no només aconseguireu un plat molt bo, sinó que també serà divertit i diferent!
Truita de carxofes amb alls tendres i cremós d'ou Becky Lawton
En aquesta ocasió preparem la truita per una banda i les carxofes i alls tendres per l'altra, ja que canviem el format tradicional del plat i utilitzem aquesta quallada d'ou com si fos un caneló. D'aquesta manera, aconseguim una combinació de truita i carxofes sense barrejar-los directament. A més a més, en aquesta recepta també farem un cremós d'ou que banyarà el plat de forma sublim.
Truita amb forma de cor Becky Lawton
Tornem a jugar amb les formes! No obstant això, en aquesta recepta també us indiquem els passos per preparar una truita d'espinacs, una de pernil i una de remolatxa. La seva característica, però, és la seva forma de cor, que s'aconsegueix amb un motlle. Tot i així, si teniu motlles de diferents siluetes, podeu utilitzar-les per fer les truites amb qualsevol altra forma.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: