CUINA.CAT
11/12/2023Amb aquests 'snacks' haureu d'anar amb compte i vigilar els vostres convidats perquè guardin gana pel dinar o el sopar. Són tan bons que no podran deixar de picar! I si en voleu més, consulteu el nostre especial de Nadal: aneu al bloc "Receptes" i escolliu l'opció "Aperitius".
Gaspatxo de pastanaga, taronja i gingebre Gemma Clofent
Aquest gaspatxo de pastanaga servit en gots de xarrup és ideal per anar bevent alguna cosa entre aperitius. A més, podeu fer-ne la versió dolça i la salada. N'hi ha per a tots els gustos!
Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap
Aquest cebiche de rap és tan fresc que necessitareu unes quantes torradetes per repetir més d'una vegada! A més, és fàcil de fer i només cal que tingueu cura amb la marinació i que tots els ingredients s'impregnin del sabor de la llima, l'oli, el pebre i la sal.
Amanida d'ostres i olives
Aquesta amanida és més gustosa al cap de dos dies d'haver-la preparat. Així que sigueu previsors i feu-la amb antelació per deixar-la a la nevera impregnant-se de tots els sabors!
Si aquesta coca ja és bona per si sola, proveu d'afegir-hi anxoves de l'Escala o del Cantàbric. Se us desfaran a la boca!
Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo Becky Lawton
Són les torrades de tota la vida però amb una picada de luxe feta amb anxoves. Si teniu convidats, feu-ne de més perquè segur que volen!
Caneló de codonyat amb pera i escarola Becky Lawton
Aquest original caneló combina els contrastos del dolç del codonyat amb el salat de l'escarola. En podeu fer de diferents gustos alhora i així segur que n'hi ha per a totes les preferències: de pera, de pernil ibèric o de rocafort!
Galetes salades de parmesà, nous i dàtils Gemma Clofent
La combinació de parmesà, nous i dàtils és un clàssic que no falla mai i està comprovat que els tres ingredients s'entenen a la perfecció. Aquestes galetes són tan delicioses que serà difícil deixar de picar-ne!
Entrant de pastanaga Anna Garcia Frigola
Aquests entrants de pastanaga són la prova ideal que els 'snacks' no sempre són calòrics i greixosos. Amb aquesta recepta us proposem convertir la verdura en una temptació saludable. Us hi animeu?
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!